6.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Brivec fantiču »odrezal« uho, za to pa je imel dober razlog (video)

Lastnik brivnice na Floridi je uporabil umetno uho in kri, da bi desetletni Vito di Palma nasedel, da mu je po nesreči odrezal uho.

Mnogim ni bila všeč bizarna šala, ki jo je izvedel brivec, ampak on odgovorja, da je deček ena njegovih najljubših strank. Oba uživata v neslanih šalah na račun drugega.

Brivec po imenu Sanisanto pravi, da je z neslanimi šalami pravzaprav začel Vito, ki mu je na blagajno nastavil crknjenega hrošča. Brivec, ki ne mara insektov, je tedaj panično odskočil. Dečku je dejal, da je »začel vojno« in da mu bo za to šalo vrnil. Vito je odvrnil, da ni problema, ker je dovolj star, da se ne bo cmeril.

Brivec si je torej izmislil »povračilo«, vendar je pred tem vseeno govoril s fantičevimi starši, ki jih tudi dobro pozna, saj se celotna družina že desetletja striže pri njem. Starši so se strinjali s šalo.

Med striženjem je torej Sanisanto naenkrat zaklical »O sranj…« in na Vitovo glavo pritisnil robčke, v katerih je bila skrita pumpica z umetno krvjo ter umetno uho. Fantič se je seveda ustrašil, medtem ko je tekla »kri« in še posebno tedaj, ko je odpadlo »uho«. Da je žrtev šale, mu je postalo jasno, ko je iz predprostora vstopila mati, ki je komaj zdrževala smeh. Vito se je hitro pomiril in kategorično zatrjeval, da ni jokal.

Video si je ogledalo že 700 tisoč ljudi in nekateri kritizirajo brivca, ki odgovarja, da imata z Vitom poseben odnos in si je zato lahko privoščil tako neslano šalo. Pravi pa tudi, da je popolnoma prepričan, da prav zdaj Vito snuje maščevanje.

Video https://www.youtube.com/watch?v=69I-x5yIem0

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine