4.8 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Britanski premier Boris Johnson znova očka: dobil je sina

Zaročenka britanskega premierja Borisa Johnsona Carrie Symonds je danes zjutraj v eni od londonskih bolnišnic rodila sina, je sporočila njuna tiskovna predstavnica. “Mama in otrok sta zelo dobro,” je dejala in pristavila, da starša z navdušenjem objavljata novico. Zahvalila sta se vsem na porodniškem oddelku.

 

55-letni Johnson in 32-letna Symondsova sta par od leta 2018, da pričakujeta naraščaj in načrtujeta poroko, pa sta sporočila marca. Današnje rojstvo otroka je sicer presenečenje, saj naj bi se otrok rodil kasneje, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Johnson se je v ponedeljek prvič vrnil na Downing Street, potem ko je okreval po okužbi z novim koronavirusom, zaradi česar je bil tudi en teden v bolnišnici. Simptome covida-19 je imela tudi njegova zaročenka.

Johnson je bil poročen že dvakrat, od zadnje žene se je ločil po 26 letih zakona leta 2018. Ima pet otrok, od tega štiri s svojo drugo soprogo. Najstarejša hči je le nekaj let mlajša od Symondsove.

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine