7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Britanska zmagovalka lepotnega tekmovanja za Miss Hitler se je znašla na sodišču

Alice Cutter (22), ki je zmagala na lepotnem tekmovanju za Miss Hitler, grozi zapor.

Po svetu je precej lepotnih tekmovanj, med drugim tudi za Miss Hitler, kjer izbirajo najlepšo simpatizerko z nacizmom. V Veliki Britaniji je zmagala 22-letna Alice Cutter, ki je se na to internetno lepotno tekmovanje prijavila z imenom Princeza Buchenwalda. Buchenwald pa je bilo znano nacistično taborišče za Žide, poročajo britanski mediji.

Zdaj so se na Otoku zganili organi pregona. Ne toliko zaradi samega tekmovanja, ampak zato ker je članica ene od prepovedanih organizacij.

Cutterjeva trdi, da ni članica, a tožilstvu pravi, da ima dokaze, vključno s komunikacijo z vodjo organizacije Alexom, ki že prestaja zaporno kazen.

Cutterjeva je na spletni strani, kjer so člani komunicirali med seboj in se je prijavila na lepotno tekmovanje, zapisala: »Ženske so najpomembnejše osebe pri vzgoji in izobraževanju naslednje generacije. Morajo biti močne in ponosne. Morajo se okrepiti, biti levinje in raztrgati hijene, ki se nam smejejo med posilstvi, napadi, pranjem možganov in množičnim diskriminiranjem.«

Sicer je pred leti britanska študija YouGov pokazala, da se kje skoraj polovica anketiranih strinjala z vsaj enim (od štirih) antisemitskih stališč; skoraj petina jih je bila prepričanih, da si Judje domišljajo, da so nekaj posebnega; petina je tudi prepričana, da so britanski Židi bolj zvesti Izraelu, kot Veliki Britaniji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine