10.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

Britanci razjarjeni zaradi knjige, ki vsebuje podrobnosti spolnega življenja kraljice Elizabete II in princa Filipa!

Pisateljica lady Colin Campbell, ki je iskala slavo po tem, ko se je razpisala o prehranjevalni motnji prinese Diane, se je očitno sedaj lotila kraljice Elizabete II in njenega spolnega življenja. Zagovorniki monarhije so že stopili v bran kraljice in princa Filipa, potem ko je škandalozna pisateljica poudarila, da z novo knjigo daje vpogled v spalnico kraljice in princa Filipa.

Po besedah Campbellove ima kraljica zdrav spolni nagon, princ Filip pa naj bi veljal za šarmerja. Vsa namigovanja glede kraljevega zakona so že označili za nizkotna, izmišljena in kot taka, ki niso vredna javne diskusije. Nekdanji kraljevi butler Paul Burrell je za Mirror kritično dejal, da si lahko prav vsakdo izmisli nekaj, in dodal, da Campbellova velikokrat piše o določenih osebah, pa jih osebno sploh ne pozna.

Po besedah Burrella, ki je s kraljico Elizabeto II preživel 11 let, je kraljica prijazna krščanska dama, ki ne bi smela biti omadeževana na takšen način, ker je nad tem. “Zaslužila si je spoštovanje nas kot naroda, zato takšne besede sploh ne bi smele biti napisane.” Kraljeva poročevalka Jennie Bond je za BBC povedala, da tudi ona ne vidi nikakršnega razloga za pričetek diskusije o kraljičinem ljubezenskem življenju in zakonu. “To je neprijetno, nepotrebno in žalostno.”  

Foto: Facebook

Imela naj bi nepozabno poročno noč

Campbellova, sicer nekdanja žena Lorda Colina Campbella, se je lotila tudi opisovanja poročne noči kraljevega para. 68-letnica je namignila, da sta imela kraljica Elizabeta II in princ Filip nepozabno poročno noč, o kateri so se pogovarjali celo služabniki. Pisateljica, ki je napisala žaljivo knjigo o princesi Diani, da je ta imela bulimijo, je dodala trditev, da ima princ Filip rad ženske, a da naj bi vztrajal pri tem, da ni nikoli preskočil plota.

Foto: Facebook

“Od otroštva dalje pa do sedaj se je obkrožal s privlačnimi in oboževanimi ženskami,” navaja Campbellova, ob tem pa dodaja, da naj bi princesa Margareta, sestra Elizabete II, enkrat kraljici dejala, da jo je mož prevaral, ker jo je želela razjeziti. Nekdanja kraljičina tiskovna predstavnica Dickie Arbiter je dejala, da ne misli komentirati ničesar, kar napiše ali pove Campbellova, v molk pa se je zavila tudi tiskovna predstavnica Buckinghamske palače, ki je zavrnila kakršnokoli komentiranje zadeve.

N. Ž.

Zadnje novice

Sorodne vsebine