19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Brezčasna zgodba o srce parajočem ljubezenskem trikotniku – glasbena drama Cyrano

Piše: Karantanija Cinemas, L. B.

Brezčasna zgodba o ljubezenskem trikotniku, v katerem so ujeti ženska in dva moška, ki se oba borita za njeno srce, v glasbeni drami Cyrano. Priznani režiser Joe Wright (Prevzetnost in pristranost, Pokora, Najtemnejša ura) bo gledalce obdal s simfonijo čustev z glasbo, romantiko in lepoto v Cyranoju in tako na novo predstavil brezčasno zgodbo o srce parajočem ljubezenskem trikotniku.

V glavnih vlogah v glasbeni drami, ki je posneta po odrskemu muzikalu in gledališki igri Cyrano de Bergerac, zaigrajo Peter Dinklage, Haley Bennett in Kelvin Harrison Jr. Glasbena drama je bila nominirana za več nagrad, med njimi je prejela nominacijo za oskarja za najboljšo kostumografijo ter bila nominirana za dva zlata globusa in štiri bafte. Na ogled je NAPOVEDNIK, glasbena drama Cyrano pa na redni spored v kinematografe prihaja 24. februarja 2022.

foto: Karantanija Cinemas

Človek pred svojim časom, Cyrano de Bergerac (Peter Dinklage), zna zaslepiti bodisi s svojimi ostrimi besedami bodisi z briljantno igro z mečem v dvoboju. A ker je prepričan, da zaradi svojega videza ni vreden ljubezni svoje predane prijateljice, žareče Roxanne (Haley Bennett), ji Cyrano svojih čustev še ni izlil – in Roxanne se je na prvi pogled zaljubila v Christiana (Kelvin Harrison, Jr.). Slednjemu Cyrano pomaga, da bi osvojil njeno srce in namesto njega piše ljubezenska pisma…

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine