10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Božičnica tudi zaposlenim v Salonitu Anhovo

Med prejemniki letošnje božičnice bodo tudi zaposleni največje slovenske cementarne.

 

Iz Salonita Anhovo so sporočili, da so se odločili, da bodo tudi letos nagradili vse svoje zaposlene. Božičnico v višini 1.400 evrov bruto bo tako prejelo vseh 358 zaposlenih v skupini Salonit, ki jo poleg družbe Salonit Anhovo sestavljajo še Salinvest, Inde Salonit Anhovo, Salonit Anhovo Kamnolomi in Rokava.

Julijan Fortunat, predsednik uprave Salonita Anhovo, je ob tem povedal: ”Največje bogastvo Salonita Anhovo so naši zaposleni. Samo strokovnosti, organiziranosti in požrtvovalnosti naših zaposlenih se lahko zahvalimo, da so s svojim delom zagotavljali stalen dotok cementa na številna gradbišča v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem. Gradbeništvo je zaradi svojih multiplikativnih učinkov bistven del ohranjanja pogona gospodarstva, brez cementa pa modernega gradbeništva ni. Zato je prav, da odlično delo naših zaposlenih nagradimo tudi finančno. Vsi naši zaposleni bodo dobili božičnico v višini 1.400 evrov.”

V družbi Salonit Anhovo, ki spada med najmodernejše evropske cementarne, dodajajo, da uspešno zaključujejo poslovno leto 2020. Kljub krizi, ki jo povzroča virus Covid-19, so s prilagoditvami delovnega procesa in ukrepi proti širjenju virusa uspeli zagotoviti varne delovne pogoje za vse ter ohraniti proizvodnjo in oskrbo kupcev.

Zadnje novice

Sorodne vsebine