17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Bolno: Smernice WHO spodbujajo, da se otroke do četrtega leta starosti uči o samozadovoljevanju in spolni identiteti!?

Neverjetno. Svetovna zdravstvena organizacija WHO je vnovič prekosila sama sebe. Razvila je namreč smernice za spolno vzgojo, v okviru katerih je priporočeno, da se otroke do četrtega leta starosti že “izobražuje” o masturbaciji in spolni identiteti!?

Standardi WHO za izobraževanje o spolnosti v Evropi so naslednji: Iz okvira za oblikovalce politik, izobraževalne in zdravstvene organe ter strokovnjake je razvidno, da se glede otrok svetuje, da naj se ti učijo o samozadovoljevanju in transspolnosti, preden se sploh v celoti naučijo govoriti.

WHO svetuje, da se otrokom do četrtega leta podajo informacije glede užitkov in zadovoljstva ob dotikanju lastnega telesa. Otroke je po njihovem potrebno spodbujati tudi, da se “ozaveščajo o spolni identiteti” in da se jim da pravico do raziskovanja spolnih identitet. V obdobju, ko so otroci stari od 4 do 6 let pa se vzgojitelje poziva, da naj jim ti podajo informacije glede istospolnih odnosov in “pomagajo otrokom, da razvijejo spoštovanje do različnih norm glede spolnosti”.

Seveda na tem mestu ni potrebno posebej poudarjati, da v tej starosti v nobenem razumnem svetu otrok ne bi smel biti izpostavljen kakršnim koli informacijam o spolnih odnosih. Kljub temu, da je WHO sodelovala pri prikrivanju izbruha koronavirusa na Kitajskem, pa so mediji WHO zastopali kot organizacijo, ki ji naj ne bi bilo moč oporekati.

Družbena omrežja odstranjujejo gradivo in prepovedujejo delovanje ljudi, ki kritizirajo smernice WHO, poroča Summit News. Glede na to, da se svetovno zdravstveno telo s takšnimi pritiski spravlja na najbolj ranljivo skupino ljudi, se odločitev Trumpove administracije, da umakne financiranje, zdi iz dneva v dan boljša.

Celoten dokument je dostopen TUKAJ.

Hana Murn/Nova24TV

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine