-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Bizarno: zanemarjal otroke in se s posnetki celo hvalil pred javnostjo

Hud škandal: oče samohranilec je na spletnem portalu youtube.com objavil posnetke svojih otrok. Iz posnetkov je bilo razvidno, da so bili otroci v zelo slabem stanju.

 

Video je dosegel rekordno gledanost, saj si ga je ogledalo osem milijonov ljudi. Veliko med njimi je izrazilo glasno kritiko. Na posnetkih se je namreč videlo, da otroci drhtijo od strahu, pljuvajo hrano in se delajo, kot da so dojenčki. Bizarna vsebina je sprožila množičen ogled ter številne kritike, da gre za zapostavljanje in zlorabo otrok. Zato so se upravitelji portala youtube.com odločili, da uporabniku, ki je objavil posnetek, izbrišejo račun.

“Zelo resno jemljemo varnost otrok in imamo jasno politiko glede snemalcem, ki prikazujejo ogrožanje otrok,” so dejali na Youtube. Kot so še opozorili, ni vedno jasno, ali tisti, ki objavljajo bizarne posnetke, nalašč kršijo pravila, vendar bodo v vsakem primeru takšni uporabniki sankcionirani zaradi zaščite gledalcev, samih otrok in tudi samega snemalca.

Na enem od posnetkov je snemalec rekel otrokom, da ima presenečenje zanje, oni pa so začeli vpiti, saj jim je prinesel žabo, kače in kuščarje. Na posnetku je vidno, da se deklice pretvarjajo, da so še dojenčki, oče pa jih sili, da pljuvajo hrano. Po besedah očeta teh otrok je to njihovo vsakdanje očetje, sam se je pa odločil, da iz tega naredi biznis.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine