19.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Bizarno: piarovcu SD Denisu Sarkiću se je Hitler prikazal kar pred njegovim domačim pragom

Predstavnik za odnose z javnostmi stranke SD Denis Sarkić je pred svojim blokom na Resljevi ulici našel dva napisa “Hitler” in pozval policijo k preiskavi. Tviter sfera ga poziva, naj si nabavi psa z imenom Tito, dobil je celo povabilo na večerjo v London.

 

V stranki SD so odločeni iz države pregnati vse sledi nacizma in fašizma, po njihovem trenutno največjega zla, zaradi katerega Slovenci ne živimo lepšega življenja. Nižanje davkov, debirokratizacija, temeljne gospodarske reforme in spoštovanje ustavnih odločb so zanje drugotnega pomena. Problem je fašizem, zaradi katerega so celo zagnali mednarodno peticijo za odstavitev predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija, toda ta ni naletela na odobravanje širokih množic ljudi, kot so predvidevali.

V četrtek zvečer, na globalni praznik zaljubljencev, pa je predstavnik za odnose z javnostmi Denis Sarkić naletel na znake naci-fašizma kar pred svojim blokom na Resljevi cesti v Ljubljani. Tam sta se znašla dva grafita z napisom “Hitler”. To ga je tako razburilo, da je policijo pozval k preiskavi in pregonu storilcev, k medijskemu pogromu je povabil tudi vse osrednje medije. No, Twitter scena mu je očitala, da je grafite napisal kar sam in jih nato obelodanil.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine