19.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Bizarno do fundamenta: razvpita Damjana Bakarić, ki je zatrjevala, da ne bo šla v karanteno, obtičala v Švici! Poglejte, kaj ponuja za prevoz do doma!

Se spomnite komunikologinje Damjane Bakarić, ki se je pred dnevi uvrstila na listo koronabedakov? V soboto smo poročali o njenem videoposnetku, v katerem je spregovorila, da ima za ponedeljek zagotovljen prevoz iz Švice v domovino, vendar ne bo šla v karanteno, kot je sicer predpisano za Slovence, ki se vračajo iz tujine.

 

Več o njenem »podvigu« in o nasprotovanju ukrepom zaradi koronavirusa si lahko preberete TUKAJ.

Danes pa je Bojan Požar na twitterju objavil novico, da se načrti Bakarićeve za povratek v Sloveniji niso izšli in da je obtičala v Švici. Sama je namreč objavila na družbenih omrežjih sporočilo, da nujno išče prevoz iz Luzerna v Ljubljano, kjer bi morala biti po načrtih že v ponedeljek. Ob tem je pojasnila, da plača dvakrat več za pot kot sicer jemljejo vozniki. Ni pa pojasnila, ali je pripravljena iti v karanteno. No, morda pa ravno zato išče prevoz zasebnika, seveda mimo kanalov ministrstva za zunanje zadeve. Sicer bi ji verjetno vodja konzularnega oddelka Andrej Šter dal dober nasvet. V treh besedah…

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine