22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

B&B Hotel Ljubljana Park vabi na najbolj zeleni oddih v središču mesta

Piše: L. B.

Edini hotel v prestolnici Slovenije obdan s parki in prvi urbani hotel z mednarodnim Travelife Gold certifikatom za trajnostne dosežke vabi na oddih v središče mesta. B&B Hotel Ljubljana Park je hotel z zeleno zavezo, kar dokazuje tudi znak Slovenia Green Accommodation.

foto: Arhiv B&B Hotel Ljubljana Park

B&B Hotel Ljubljana Park v 215 udobnih in sodobno opremljenih sobah nudi vse za popoln oddih ali poslovni obisk. Ljubljanski hotel je del najhitreje rastoče hotelske verige v Evropi, B&B Hotel Group, s sedežem v Italiji in več kot 550 hoteli v Evropi in Braziliji. Pod geslom pametnega življenja in posla, za goste ponujajo dobro brezžično internetno povezavo, možnost zajtrka, streho s pogledom na Ljubljanski grad in konferenčne sobe, opremljene z moderno tehnologijo za poslovne goste.

foto: Arhiv B&B Hotel Ljubljana Park

B&B Hotel Ljubljana Park je kot zelena oaza sredi mesta, idealna izhodiščna točka za raziskovanje poletnega dogajanja v Ljubljani. Začutite poletni utrip mesta in prijetno atmosfero med bivanjem v B&B Hotelu Ljubljana Park po najbolj ugodni ceni.

Za več informacij si poglejte TUKAJ.

Vir: B&B Hotel Ljubljana Park

Zadnje novice

Sorodne vsebine