2.9 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

B&B Hotel Ljubljana Park: barvita jesen v najbolj zelenem hotelu

Piše: C. R.

Ljubljana, oktober 2021 – B&B Hotel Ljubljana Park, ki je del italijanske divizije B&B Hotels, najhitreje rastoče hotelske verige v Evropi z več kot 580 hoteli v Evropi in Braziliji, pozdravlja svoje goste na mestnem oddihu v slovenski prestolnici. Ljubljana bo svojo lepoto kazala tudi v prihajajočih mesecih, ko se bo ovila v jesenske barve. Živi odtenki in ples odpadajočega listja vabijo k raziskovanju čudovite narave, ki je v prestolnici in njeni okolici ne manjka. Na vaših odkrivanjih vas bo spremljal vonj po pečenem kostanju in iztisnjenem grozdju. Ljubljana je odlična izbira za vikend oddih, saj se večina njenih glavnih znamenitosti vrsti druga za drugo v simpatično strnjenem središču, zaprtem za promet. Jesen vas bo začarala že v B&B Hotel Ljubljana Park, edinem urbanem hotelu v središču Ljubljane, ki je obdan s parki. Najbolj zeleno naravnan hotel ponuja vrhunske storitve in nastanitve po najboljših cenah samo na hotelbb.com, že od 49 EUR zahvaljujoč jesenski ponudbi. Cena je na voljo za omejene sobe, ponujajo možnost plačila brez kreditne kartice. Tako prihranite do 15 % za bivanje v oktobru, v kolikor rezervirate 7 dni vnaprej.

Foto: Arhiv B&B Hotel Ljubljana Park

Najlepši vikend v dvoje z vinom in kulinariko

Urbani hotel B&B Ljubljana Park stoji v neposredni bližini središča, kjer lahko dan z vašim ljubljenim začneta z vzponom na Ljubljanski grad. Grajska vinoteka vabi v svojo obokano grajsko klet in na teraso s prečudovitim pogledom na mesto, kjer boste lahko uživali ob okušanju vrhunskih slovenskih vin. Brbončice prepustite slastnemu razvajanju dveh grajskih restavracij z Michelinovim priznanjem. Oktober bo v prestolnici kulinarično obarvan, saj bodo v tednu restavracij med 8. in 17. oktobrom vrhunske ljubljanske restavracije ponujale svoje jesenske menije po izjemno dostopnih cenah. Sveža energija poživlja tudi mestno bistró sceno. Breg, TaBar in Monstera so izvrstni in drzni bistroji, v katerih ustvarjajo kuharski mojstri, predani načelom lokalnosti, sezonskosti in oživljanja tradicij. Zgolj 20 minut vožnje iz Ljubljane najdemo Gostišče Grič, ki je septembra prejel Michelinovo zvezdico. V njem ustvarja vrhunski slovenski kuharski mojster Luka Košir, ki prisega na lokalne sestavine iz njihovega vrta ter divje rastline iz bližnjega gozda in travnikov. Večer lahko s partnerjem zaključita na terasi B&B Hotela Park Ljubljana, kjer razgled prepriča še tako zahtevne romantike, in se podata v sproščujoč ambient vaše sobe, ki jo v oktobru lahko rezervirata že za 49 EUR na hotelbb.com.

Jesenske dogodivščine za družine

Ljubljana je zeleno mesto, prijazno vsem obiskovalcem. Družine se lahko odpravijo v živalski vrt, ki je v okolju naravnega gozda in travnikov del zaščitenega krajinskega parka. Po samo 20 minutah hoje od hotela B&B Hotel Ljubljana Park spoznajte živalske vrste z vseh celin in otrokom na vodenih delavnicah omogočite neposreden stik z živalmi. Prava zabava za družine je v Vodnem mestu Atlantis. To poleg bazenov ponuja še številne druge vodne zanimivosti, med njimi hitro, 200 m dolgo reko, kraške jame, skozi katere lahko plavate pod vodo, bazen z valovi in otokom ter dva velika tobogana. Trampolin park Woop pa je največji tovrstni park v Sloveniji, ki družinam zagotavlja obilo zabave in gibanja. Edinstveno doživetje skakanja in breztežnosti lahko izkusite na več kot 100 trampolinih, v prostoru za zabijanje na koš, na plezalni steni in v jami s penami. 

Podaljšajte oddih ob koncu tedna in poslujte iz Ljubljane

V kolikor želite podaljšati svoj obisk v Ljubljani, B&B Hotel Ljubljana Park poskrbi za izjemno ponudbo in pametno delovno okolje. V koraku s sodobnimi trendi postavlja visoke standarde v svetu poslovnega turizma in poleg dveh sejnih dvoran ponuja tudi udobne apartmaje z veliko prostora za delo. V poslovni apartma lahko povabite svoje partnerje, saj je opremljen s konferenčno mizo, šestimi stoli, televizorjem LCD in dobro internetno povezavo, ki je brezplačna in na voljo v vseh prostorih hotela.

Foto: Arhiv B&B Hotel Ljubljana Park

Uživajte v varnem in trajnostnem bivanju v hotelu B&B Hotel Ljubljana Park

V skupini B&B je varnost gostov na prvem mestu, zato so v B&B Hotelu Park Ljubljana še okrepili higienske standarde. Pri B&B Hotels Group so že lani vpeljali lastno znamko standardov zaščite, varnosti in čistoče Cleanliness. Za varnost gostov in osebja so pri hotelski verigi razvili nov namenski znak visokokakovostnega sanitarnega protokola Anti Covid-19. Gostom tako zagotavljajo vrhunske higienske standarde, v vseh strukturah pa so poskrbeli za certificirano osebno zaščitno opremo, razdeljevalnike z razkužilom in zaščitna stekla na sprejemnih mizah. Naj bo vaša jesen barvita in brezskrbna. Izberite zeleno in varno bivanje v najbolj urbanem in trajnostnem hotelu v Ljubljani, ki je kot prvi prejel mednarodni certifikat Travelife Gold. Tam lahko napolnite svoje električno vozilo in si na terasi ogledate panje, v katere čebele prinašajo še zadnje nabrane zaloge pred zimo.

Za več informacij in rezervacijo pišite na [email protected] ali obiščite https://www.hotel-bb.com/sl

Zadnje novice

Sorodne vsebine