19.3 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Ameriški igralec ter producent aretiran na Bregani! Z prevarami prišel do milijonov …

Piše: Škandal24

Če ste gledali serijo E.R., se morda spomnite epizode v kateri nastopa Luigi. Potem boste verjetno neprijetno presenečeni, saj so simpatičnega Italijana aretirali v ponedeljek zvečer.

45-letni igralec in producent Don Victor Cisternino ni prišel preko mejnega prehoda na Bregani, je izvedel Jutarnji List. Pravobranilstvo v Orlandu mu očita, da je poneveril kar 7,2 milijona dolarjev državnega posojila.

Njegovo podjetje MagnifiCo je namreč denar dobilo leta 2020 kot del podpore podjetnikom, ki jih je prizadela pandemija koronavirusa. Don Victor je podjetje ustanovil leta 2014, podjetje pa je delovalo kot svetovalno podjetje z malo ali nič zaposlenimi, spletnega mesta  ni bilo. Gre za podjetje, ki naj bi zagotavljalo upravljanje, svetovanje, trženje, odnose z javnostmi in druge storitve v različnih sektorjih, vključno z umetnostjo in zabavo.

Igralec je nato trdil, da ima MagnifiCO kar 441 zaposlenih s povprečno mesečno plačo 2,88 milijona dolarjev. Don Victor je torej v žep pospravil milijone nepovratnih sredstev …

Zadnje novice

Sorodne vsebine