19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Akcijska romantična komedija Izgubljeno mesto, ko romantično-pustolovski romani postanejo resničnost in se prične lov za starodavnim zakladom

Piše: Karantanija Cinemas, L. B.

Konec marca se bo v kinematografih odvijala prava pustolovščina v akcijski romantični komediji Izgubljeno mesto, ki razkriva zgodbo o ugrabljeni pisateljici (Sandra Bullock), ki se s pomočjo svojega manekena z naslovnice (Channing Tatum) znajde na neverjetni pustolovščini v džungli.

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno. Na ogled je NAPOVEDNIK, akcijska romantična komedija Izgubljeno mesto pa na redni spored v kinematografe prihaja 24. marca 2022.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine