30.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

50 posebnih doživetij za 50 let

Skodelica kave ni odlična le v kavarni in v dobri družbi. Včasih si moramo vzeti čas zase in v luči trenutne situacije je to popolna priložnost, da uživamo ob skodelici svoje najljubše kave ter ji medtem napišemo posvetilo, je napisano v sporočilu za javnost.

 

Barcaffè  se je v zahvalo za 50 let zvestobe, odločila podariti 50 posebnih doživetij v 50 dni trajajoči nagradni igri. Sodelujoči lahko izbirajo med koncerti, obiski mest, adrenalinskimi pustolovščinami, zabavami za družino ali razvajanji v wellness-u.

V nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelka Barcaffè in številko računa, ali tako, da svoji najljubši kavi zaželite nekaj lepega za rojstni dan. V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na 2 leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

Barcaffè je nastala 8. maja 1970. V vseh teh letih si je na trgu prednost izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh. Prvi izdelek blagovne znamke je bila sveže mleta in pražena kava pakirana v vrečke po 100g, ki jo vsi dobro poznamo in v veliki večini uporabljamo še danes.

Zadnje novice

Sorodne vsebine