9.3 C
Ljubljana
sobota, 27 aprila, 2024

1100 evrov za dobrodelnost

Piše: C. R.

V letošnjem velikonočnem času, je Rotaract klub Ljubljana organiziral že 20. tradicionalno dobrodelno akcijo Velikonočna sreča. V okviru akcije so kar 900 velikonočnih pirhov in jih v Ljubljani – v zameno za prostovoljne prispevke – razdelili mimoidočim. Tudi letos so se Slovenci izkazali za zelo dobrodelen narod.

Rotaracij so z otroci iz Centra Janeza Levca pobarvali kar 900 pirhov in jih nato na ljubljanski tržnici in pred prodajalno Maxi v Ljubljani delili mimoidočim. Letos so z akcijo zbrali kar 1100 evrov, ki so jih podarili Centru Janeza Levca. Akcijo ocenjujejo kot zelo uspešno, saj Center take donacije resnično potrebuje.

Stojnica Rotaract klub. (foto: Rotaract klub Ljubljana)

»Za uspešno izvedbo akcije, bi se radi zahvalili predvsem Centru Janeza Levca, ki nam je pomagal pobarvati polovico pirhov, podjetju Jata Emona, ki z nami že leta sodeluje pri akciji, prodajalni Maxi in Tržnici Ljubljana, ki nam omogočata brezplačen prostor in stojnico za izvajanje akcije ter hostlu Celica, ki nam zagotovi prostor za kuhanje in barvanje jajc,« je ob tem dejal David Lukanovič, predsednik Rotary Kluba Ljubljana. Ob tem se Rotaract Klub Ljubljana zahvaljuje tudi vsem obiskovalcem, ki so podprli projekt z donacijami na stojnicah.

Vir: Rotary Klub Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine