29 C
Ljubljana
četrtek, 30 junija, 2022

Zakaj in kdo je zažgal v Parizu znamenito Katedralo? Sedaj pa imamo dovolj islamskega terorja in potrebno je takoj ukrepati!

Pred kakšnimi tremi meseci sem prebral na internetu  nekakšno grožnjo oz. napoved dogodkov, ki naj bi se zvrstili v Evropi. Napoved je podala neka skupina džihadistov, ki so se vrnili iz tiste pokvarjene islamske države, ki je uporabljala zločinske prijeme, ki jih svet ni poznal, niti nacizem ne. Sedaj so se lotili uničevati in pobijati ljudi tudi drugod po svetu, kot smo lahko prav na Veliko Noč videli poboje ko so napadli številne katoliške cerkve na Šrilanki in  pobili na stotine ljudi, ki so praznovali Veliko Noč.

Ti džihadisti, ki se vračajo iz propadle islamske države tudi imenovan Kalifat, so za Evropo nevarni in bi jih morali vse po vrsti zapreti in onemogočiti njihova uničevalna dejanja. Na Kosovu pa so jih prav te dni kar sprejeli menda 110 !? Vendar še vedno lahko beremo o problemih teh džihadistov npr. v Siriji, Iraku, Afganistanu, Libiji, Libanonu, v Nigeriji ah kaj bi našteval prav v vseh islamskih državah od koder bežijo ali jih izganjajo zaradi totalnega kaosa, terorja ki tam vlada.! Na bližnjem Vzhodu Palestinci, kjer jim še vedno vladajo Hamasovci, ki so zagotovo teroristi in prava poguba za Palestince, takih krajev je še kar nekaj. Amerikanci so označili Iransko gardo za teroristično kar je popolnoma prav in na žalost so teroristi, ki imajo podporo od vladajoče islamske vladavine nekakšnih islamskih vodiji, kar pomeni da tam vlada le in samo islam! Izvoz islamske zaostale ideoliogije je v zagonu in potrebno bo zaustaviti to tisočletno zaostalost.

Prav v tistem času, ko so džihadisti napovedovali uničujoče pohode po Evropi, z nalogo najprej uničevati-zažigati predvsem katoliške cerkve kar se že nekaj časa dogaja npr. v Franciji, kjer dnevno gorijo vsaj po tri cerkve. Pred kakšnimi dvemi meseci se je javil Afriški Kardinal, ki je napovedal slabe čase za Evropo in omenil napako cerkvenih dostojanstvenikov ki se držijo načel Biblije in tolerance do džihadistov, s tem omogočajo islamizacijo Evrope. Ne morem točno napisati njegovigh besed, hotel sem drugi dan še enkrat prebrati njegove izjave vendar je bilo že umaknjeno ker levičarjem ni ustrezalo čeprav je okrcal tudi krščanske zagovornike usiljenega migranstva in posledično islamizacije Evrope. Sedanji vodilni v Evropi pa bodo enkrat morali odgovarjati ljudem za napake ki so jh in jih še počnejo ko dovoljujejo tako silovito naseljevanje usiljenih migrantov in tako številne izgradnje džamiji-mošej ki so jih zgradili v nekaj letih, preko 12.000 samo v Evropi!? Otresli smo se fašizma, nacizma in komunizma, ki je pobijal tudi po končani vojni in  kaj pa imamo sedaj? Sedaj pa hoče zavladati zaostali islamizem ki mu moramo reči ne, sicer bo prepozno, saj takega pobijanja in uničevanja ne smemo več dovoljevati. Po nekaterih podatkih je na leto do 20.000 terorističnih napadov, ki so šteti tudi v islamskih državah in tudi tisti kjer je napadena npr. le ena oseba, vendar je številka grozeče velika!

Dne 29.4. pa lahko preberemo novo grožnjo, ko grozijo džihadisti da bodo požgali tudi na novo obnovljeno katedralo v Parizu, ni jim dovol požig stare vendar izjemno lepe in svetu poznane. Vsak dan pa zažgejo do tri cerkve samo v Franciji!  Kam so pripeljali Evropo sedanji vodilni in Junker celo predlaga Angelo Merkel za vodilno v vovi sestavi vladajoćih v Bruslju? Zavedam se da je Merklova sposobna na področju ekonomije, je pa v celoti zavozila politiko priseljevanja ko je vabila mase nepismenih islamistov ki danes islamizirajo vse po vrsti, še pred tem pa uničujejo krščanstvo. Zavedam se da niso vsi islamisti takega mnenja in željni terorizma vendar bi morali odločneje prav vrhovi islama to obsoditi, pa nekateri kot npt v Iranu celo podžigajo in kdo je ustanovil tisto nemarno teroristično idlamsko državo? Samo džihadisti zagotovo da ne to so storili vodilni v isalamu iz raznih držav ki so začeli podpirati islamsko državo ki na veliko še vedno pobija npr. prav za Velko Noč beremo koliko Asadovih vojakov so pobili, ker je Asadova vojska na čelu z Asadom prav tako kriva za uničujoče delovanje v Siriji!. Na Nizozemskem celo imajo že Halal plaže in podobne muslimanske neumnosti, ki jih že na silo uveljavljajo. Evropa se mora takoj zbuditi iz globokega spanja in zaustaviti nasilno islamizacijo, ker tega  nočemo ker hočemo živeti po svoje tako kot smo živeli do sedaj.    

Silvan Štokelj

Sorodne vsebine