5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Za resnico in narodov blagor

Že pred nastopom in ves čas vladanja te koalicije je edini cilj in dejavnost opozicije zrušenje vlade Janeza Janše. Čudno je, kako lahko skrajna levica radikalizira še ostale stranke LMŠ, SD in SAB. Veže jih lepilo sovraštva do premierja ter sla po oblasti. Levičarske stranke se ne morejo sprijazniti z dejstvom, da niso na oblasti. Kljub prepovedi zbiranja zaradi covida 19  ves čas protestirajo, tako tudi njihovi somišljeniki, razni nevladniki, kvazi kulturniki, ki se borijo za svoje privilegije npr. Zlatko.

 

Nekateri pa so zraven kar tako, ker ne mislijo s svojo glavo. Nacionalna televizija pa proteste neprikrito odobrava. Prav tako radikalna Mladina ,bolj kot ne – levi Dnevnik in Delo. Toliko polen kot so zmetali vladi pod noge, je pravi čudež, da v teh težkih razmerah dela dobro in uspešno. Namesto, da bi si tudi opozicija prizadevala za zajezitev epidemije, nekateri  celo propagirajo ne nošenje mask, razni influencarji pa poneumljajo ljudi, ki nasedajo tem lažnim prerokom. Tudi zato je epidemiološka slika slaba. KUL-u je edini cilj priti na oblast z vsemi sredstvi, tudi s korupcijo in kupovanjem glasov. Strici iz ozadja pa diktirajo temu razglašenemu orkestru. Pogosto pa nekateri ne ločijo zrnja od plev in pozabljajo kakšen razkol in gorje nam je prizadejal komunizem oz. socializem. Ve se katere so njihove vrednote. Slovenija je glede leve politične scene izjema v Evropi. Nekonstruktiven KUL nastavite si ogledalo. Kdaj bo javnost spoznala, da z njimi vlak drvi v napačno smer in izjavila: »Ustavite levico«. Vlada dela v skupno dobro države in državljanov Slovenije, opozicija pa za svoje privilegije .Laži, sprenevedanje ter sovraštvo sejejo samo razdor.

Celo tako daleč gredo nekateri npr. Mirovni inštitut, da z lažnimi obtožbami blatijo našo državo v tujini. Laž je pač nesmrtna duša levičarjev.  Skupno sodelovanje v teh kriznih časih za lepšo bodočnost vseh je edina prava pot za Slovenijo. Upanje pa vseeno obstaja, ko bo večina spoznala, da je začrtana pot prava in bo zmagala zdrava pamet. Lažni rešitelji oz. rušitelji: »dost vas imamo«. Po njih delih jih boste spoznali ne po lažnem govoričenju in blatenju nasprotnikov.

Martina Košica, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine