23.8 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Vsak človek napreduje do meje svoje nesposobnosti

Pa smo dočakali, da imamo po 27 letih samostojne države vlado, ki v celoti ustreza definiciji postulata, ki sta ga v svoji knjigi »Petrovo načelo« postavila Laurence Johnson Peter in Hull Raymond v prevodu pri MK 1974 z naslovom: Vsak človek napreduje do meje svoje nesposobnosti.

Nihče odnosno eden, mogoče dve osebi ki sestavlja to vlado; so člani petih strank, ki na svoji življenjski poti niso delovali v smislu, da bi družbi prinesli kakšen napredek. Od te mešane zasedbe ne moremo pričakovati drugega kot pot navzdol, še večje zadolževanje in vse manjši razvoj, kajti ne vem, oni pa sploh ne, kako bodo izpolnili obljube, ki so jih polna usta in papirja.

Nič od tega ne bodo zmogli, ker za izpolnitev obljub nimajo potrebnih sposobnosti, drugo je igrati vloge, ki se jih naučiš iz scenarija. Delati v korist države in družbe pa je nekaj popolnoma drugega.

Dragi državljani Slovenije, kdaj boste zmogli misliti s svojo glavo, kajti sedaj je zadnji čas, da smernica levice, pot ki jo Venezuela hodi, ne prične hoditi tudi Slovenija. Ali ne veste, da sta Luka Mesec in Violeta Tomič, po obisku Venezuele pred časom izjavila, da je pot, po kateri svojo državo vodi predsednik Nikolàs Maduro edino prava, čeprav še ni dovolj socialistična. In ta levica ima sedaj vlado RS za svojega talca!

Slovenski državljani ali se vam kaj svita!?, kaže, da ne.

 

Erik J. Krisch, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine