9.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Velenje mesto partije in nacizma v rdečih kopalkah

Ta naslov lahko razložimo tudi z besedo –župan. Naše mesto ima sedaj župana , ki je po koreninah Srb in hoče to mesto narediti  parabalkansko tudi z jugoglasbo na občinskem prazniku. 

PARA pomeni PArtijski  RAjh in je kot zrcalna slika Nemškega rajha, ki je uničevala narode in dežele in enako se to sedaj dogaja pri nas in namesto Nemčije je v ozadju sedaj balkan in Srbija –močne struje, ki so pobijale v Vukovarju in Srebrenici  so sedaj pri nas in preko občinskih partijskih vezi  ti Izbrisani iz Srbije pri nas brišejo slovenski narod s pomočjo občin kot je Velenjska, Ljubljanska, Koprska, Kranjska in že imajo takšno moč, da nadzirajo občinsko upravo več kod 70%. Rezultat tega pa se vidi, da Slovenke v Velenju nimajo več možnosti do služb, slovenskim očetom se v Velenju grozi s smrtjo,  ko izda račun za opravljeno delo, tega pa Velenjčan ne plača in ko sodišču priloži izterjavo na sodišče Celje-Velenje oceni, da  Velenjčanom ni treba plačevati in tako lahko grozi z smrtjo brez posledic. Ko pa bo ta Velenjčan izterjevalca likvidiral, pa sodišče tako to ne bo sodilo, ker se ne splača, ker so likvidirali Slovenca.

Tudi droga je močno porasla v našem mestu, preprodaja se vsepovsod, v posel so vključene osebe, ki ne bi smele biti, za pomoč pri zdravljenju – odvajanju od drog pa se hvali zdravstveni dom, vse to pa drago plačujemo vsi krajani te občine in tako vidiš kako se denar –miljoni obračajo samo v določenih krogih, ki so službeno ali družinsko med seboj povezani.

Žalostno pa je tudi, da se za občinski praznik ne dovoli, da bi nastopila slovenska pevka ali glasbenik, ki se je šolal tudi v našem mestu, naši glasbeni šoli in so že znani po svetu, ne to seveda ne, le jugomuziko  z balkanskimi  pevkami »roza cece«   se v Velenju  ali Ljubljani posluša in se jih drago plačuje v nekaj deset tisočakih za te roza pevke, zraven pa  plapolajo partijske zastave s peterokrako krvavo zvezdo, ki jo morajo vsi gledati, ko se župan zraven kipa zločinca hvali koliko ‘škode’ je v tem mestu naredil za slovenski narod. Mnogi, ki so v tem mestu, so na lastni koži čutili srbska grozodejstva v Bosni, Hrvaški, Kosovu, ko je peterokraka srbska zvezda pobijala in posiljevala nedolžne narode. Ti  izbrisani, ki so to počeli, pa v Velenju na veliko hvalijo  župana Kontića in spomenik zločinca Tita v tej VELESRBIJI.

Da pa bo drugače, kot so trenutne situacije v vseh večjih mestih,  ljudje  vseh narodnosti, ki živite v Velenju ali  Ljubljani, Kopru, in drugih podobnih mestih, zoperstavite se tej  kriminalni združbi peterokrake balkanske  zvezde  in pojdite na volitve in podprite novo kandidatko za županjo Gospo  Suzano Kavaš  v Velenju in  Anžeta Logarja v Ljubljani, ter prave kandidate še v drugih mestih in si tako ta  mesta naredimo spet Slovenska – Evropska,  kjer imajo vsi enake pravice in lahko svobodno mislimo in živimo, ne pa srbske župane, ki se  spolno in politično zadovoljujejo na slovenskih materah in jim tako uničujejo  osnovno materinstvo do lastnih otrok in slovenske zemlje. 

Opomba:

Glede prepovedanih simbolov:  Kontič s pomočjo Katičeve , ki sta bila skupaj prisotna v vili Bianko, ko so v dvorani  dve ure poveličevali  kljukast križ kot simbol nacizma  in  peterokrako  zvezdo  kot simbol pobijanja Slovencev,  želi na umazan  prikrit način  izbrisat domačine ali pa jih napojit z paradrogo in z jugomuziko ter  tako popolnoma podredit za hlapce parabalkanskih politikov, ki trenutno vladajo v našem mestu in državi.

Pa še to, v Velenju imamo pred volitvami: tajnico občinske volilne komisije gospo mag. Zdravko Vasiljević Rudonić , namestnico tajnice gospo Suzano Žinić in predsednico volilne komisije pa ga. Mileno Bukvič Dežman ter trenutnega župana Kontić  ter vladno predstavnico, ministrico za pravosodje ga. Katić in je tako  razvidno, da je tu res že Velesrbija, kjer Slovencev tako ni več, so le še jugohlapci, ki dopuščajo takšno politiko.

Andrej Jevšenak

Zadnje novice

Sorodne vsebine