11.2 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Vabljeni na 2. shod v podporo dr. Tadeju Strehovcu, ta petek, 19. 10. 2018 ob 12.00 na Prešernovem trgu

Spoštovani!

Hvala vsem za podporo dr. Tadeju Strehovcu, na kakršen koli način ste jo prispevali: s podpisom peticije, molitvijo ali udeležbo na prelepem prvem shodu!

Najprej nekaj kratkih informacij. Peticijo je podpisalo že več kot 5000 ljudi in se zbira še naprej. Sodnica je na prvi obravnavi preklicala tri od predvidenih šestih obravnav. Ne vemo, kaj to pomeni, ali je dobro ali slabo za razplet sojenja. Tako kot je sedaj določeno, bosta samo še dve sodni obravnavi, in sicer ta petek, 19. 10., in naslednjo sredo, 24. 10. 2018. Zelo pomembno je, da se množično udeležimo obeh preostalih shodov.

Najprej lepo vabljeni na drugi shod v petek, 19. 10. 2018. Zbrali se bomo ob 12. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani in nato, tako kot prvič, v kratkem sprehodu odšli pred sodišče. Tokrat nas bodo nagovorili krivično preganjani duhovnik dr. Tadej Strehovec ter dve pogumni ženi Katarina Nzobandora, vodja zavoda Živim in Valentina Pikelj, vodja Zavoda Božji otroci. Glasbeno vodstvo shoda bo tako kot prvič v rokah čudovite Nade Žgur.

Na prvem shodu je zmanjkalo bedžev. Naredili smo novo serijo bedžev, tako da jih boste lahko tisti, ki jih še nimate, dobili na shodu v petek. Tisti, ki ste bedž dobili na prvem shodu, prosim, da ga prinesete s seboj.
V soboto, 20.10. 2018, od 21. ure dalje, do nedelje do 6. ure, bo v kapeli Antonovega doma na Viču (ob cerkvi na Viču) celonočno bedenje in molitev za preganjanega dr. Tadeja Strehovca, njegove podpornike in preganjalce.

Se vidimo in povabite še druge!

Aleš Primc, za
Koordinacijo »Mi ne sodimo, mi pomagamo«
v podporo dr. Tadeju Strehovcu

Zadnje novice

Sorodne vsebine