11.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 3 oktobra, 2022

Vabimo vas na srečanje gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO

Piše: C. R.

Spoštovani,  

vabimo vas na srečanje gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO, ki bo 

 v četrtek, 31. marca 2022 s pričetkom ob 18. uri

v Kulturnem domu Tabor Gorenji  Logatec, Tržaška cesta 152, 1370 Logatec

 

Na srečanju bomo predstavili poslanstvo gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO in zastavili konkretne rešitve, kako učinkovito nastopiti na volitvah v državni zbor, ki so razpisane za 24. april letos. Predvsem pa se bo predstavil BERTO MENARD, župan občine Logatec in kandidat za poslanca v DZ RS na listi Povežimo Slovenijo.

Stranka Konkretno, Zeleni Slovenije, Slovenska ljudska stranka, Lista Franca Kanglerja – NLS in Nova Socialdemokracija smo se namreč 2. februarja 2022 s podpisom pogodbe zavezale, da bomo pod imenom Povežimo Slovenijo oblikovale skupno listo najboljših kandidatov za 88 okrajev na letošnjih državnozborskih volitvah.

Gibanje Povežimo Slovenijo je nastalo s ciljem povezovanja različnosti in najboljšega, kar premoremo. Prizadevamo si za skladen regionalni razvoj, za uspešen razvoj kmetijstva s ciljem, da življenje na podeželju ponovno postane privilegij in za tak razvoj Slovenije, da bomo postali gospodarsko uspešna država in socialno pravična družba, kakršen je bil naš skupni cilj ob plebiscitu za samostojno Slovenijo.

V Gibanju Povežimo Slovenijo smo tako povezani ljudje ljudsko-socialnega, liberalno-gospodarskega in zelenega centra. Ljudje, ki smo prepričani, da zmoremo preko povezovanja ustvarjati nove priložnosti; ljudje, ki imamo pred očmi odgovoren razvoj Slovenije.

Naše poslanstvo je grajenje dinamične in povezane družbe, ki ne bo nikogar pustila zadaj.

Srečanja se bodo udeležili predsedniki in predstavniki strank gibanja Povežimo Slovenijo: Zdravko Počivalšek/Konkretno, Andrej Čuš/Zeleni Slovenije, Marjan Podobnik/SLS, Franc Kangler/NLS in Andrej Magajna/NSD, koordinatorka gibanja Povežimo Slovenijo dr. Nada Pavšer, predsednik DS RS Alojz Kovšca, nosilka programa s področja zdravstva dr. Tina Bregant, uradni govorec Marko Balažic in drugi.

Marjan Podobnik, Predsednik volilnega štaba gibanja Povežimo Slovenijo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine