31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Vabilo na srečanje družin Ustanove Anin sklad, ki že 20 let podpira družine z več otroki

Spoštovani uredniki, cenjeni novinarji, dragi prijatelji! Leto je naokrog in pred nami je prvo srečanje družin Aninega sklada v letu 2018. Predstavlja neke vrste uvod v praznovanje 20-letnice našega delovanja, ki bo vrh doseglo jeseni s praznovanjem te obletnice. Še pred tem se bomo srečali na poletnem druženju v Dolenjskih Toplicah. „Druženje z družinami, ki imamo več otrok nas bogati in nam vliva pogum, da kljub včasih težkim trenutkom, vztrajamo in na ta način tudi rastemo,“ je zgolj ena od misli, ki nam jih pogosto posredujejo matere in očetje in jo želimo tokrat deliti z vami.

 

Veseli nas, da lahko danes na prehojeno pot, vse od leta 1998, gledamo kot na zgodbo o uspehu. Zgodbo, ki z nesebičnostjo, prostovoljno in z veliko predanosti pomaga družinam z več otroki, jim stoji ob strani in kar je najpomembnejše jih ne stigmatizira, ampak spodbuja.

Veselimo se z njimi, jim ponudimo ramo, ko so težave prehude a kar je najpomembnejše s pomočjo dobrotnikov lahko družine, kot je dejala ena od ljubečih in predanih mam, ki je z možem poleg svojih otrok pod streho hiše vzela še rejence, „zvežejo mesec z mesecem. Ni pomembno koliko je, vemo pa, da je iz srca in otroci to ljubezen dobrotnikov čutijo in se je zavedajo. Še posebej midva pa veva, da je neprecenljiva. Naša družina zagotavlja duhovno povezanost z vsemi dobrotniki in podporniki.“ Mesečno finančno pomagamo približno 120. družinam, v našo ustanovo pa jih je vključenih več kot 400. To so družine, ki imajo tri, štiri, pet pa tudi 10 otrok.

Program srečanja v Šentjakobu ob Savi, 21. april 2018

Povezalo nas bo geslo: JEZUS KRISTUS, VSTALI ODREŠENIK

10:00 – Sveta maša v župnijski cerkvi sv. Jakoba

12:00 – Se zberemo »Pod skalco« pri molitvi »Raduj se Kraljica nebeška«.

13:00 – Popoldanski del:

predavanje za starše: pZakonca Lidija in Jože Kociper bosta spregovorila o duhovni poti v zakonu: gre za NOVO POT DO LJUBEZNI s pomočjo poslušanja, ob svetem Pismu in z iskanjem Boga v konfliktih. Oba sta imago partnerska terapevta in imata evropsko diplomo iz psihoterapije. Lidija dela kot individualna in partnerska terapevtka, Jože pa kot psihiater v Radencih. Imata tri otroke in dva vnuka.

      – otroci in mladina se bodo udeležili delavnic na katerih bodo oblikovali različne izdelke – predvsem bodo v ospredje prišle njihove ročne spretnosti.

14:30 – Predstavitev delavnic

15:00 Kosilo – Po kosilu čas za pogovor in druženje

Za dodatne informacije lahko pokličete na številko 051 390 787 (Alen)

Veseli bomo vaše objave v vašem cenjenem mediju.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine