7.5 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

V Evropi je nujno treba zaščititi evropski način življenja!

V  levičarskem časopisju se je pojavilo vprašanje: Ali potrebujemo zaščito našega evropskega načina življenja? Zelo potrebujemo zaščito in zato je prav, da je tudi nekdo odgovoren za tako zaščito. Evropski poslanci iz Slovenije pa niso vsi takega mnenja, levičarji so proti!?

Ko pogledam novice enega dneva, berem: V Bovcu se je zgodil umor, človeka zabodel z nožem. Na osnovni šoli v Ljubljani je 16-letnik zabodel 14-letnika. V Parizu klanje; islamski fanatik ubil dva policista, nekaj jih je ranil. V Trstu napadalec iz Dominikanske republike ubil dva policista in štiri ranil.  Na Norveškem je napadalec zabodel nekaj nedolžnih. Pred dnevi v Grčiji pretep med migranti in rezultat: migrant zabodel migranta. Ni še konec. Vsak dan beremo take zastrašujoče novice. Vse to je posledica nenadzorovane, pretirane, vsiljene islamske migracije in to klanje so migrantski džihadisti zanesli v Evropo, sedaj koljejo tudi mladi Evropejci, ki so se tega naučili od islamskih džihadistov, ki so, kot rečeno, to zanesli v Evropo. Sedaj se pojavljajo tudi taki, ki bi se radi maščevali islamistom, in tega ne bo konec, dokler ne bodo ustavili vsiljene migracije in vrnili nazaj v njihove države vse potencialne napadalce. Po mojem vedenju bi morali odgovarjati tudi vodilni Evropejci, ki namesto da bi denar pošiljali v države, od koder ljudje  bežijo, raje gradijo na tisoče, menda več kot 12.000 džamij, kolikor naj bi jih zgradili v pičlih desetih letih v Evropi!  Zakaj tako? Levičarji hočejo uničiti Evropo, želijo uničiti vse dobre navade, ki jih je Zahod v preteklosti ustvaril. Multikulturnost taka, kot si jo želijo levičarji, je uničevalna, lahko bi rekel moralna in politična anarhija, ki deluje v smeri uničevanja gospodarstva.   

OZN je popolnoma odpovedala predvsem zato, ker je največ članic iz islamskih držav, ki jim tako stanje ustreza. Dokler bo samo jamranje in pisanje o pomoči v Sredozemskem morju, kjer so zadnje čase kar tekmovali, kdo bo imel tam več ladij, ki rešujejo migrante. Veliko teh služi lepe denarce na račun migrantov ki so žrtve oderuških pomočnikov za beg proti Evropi. Vendar so ti oderuhi prav iz vrst džihadistov. Tudi papež v Rimu govori  le o pomoči  ljudem, ki se trudijo in izpostavljajo življenje, nič pa o državah, od koder bežijo in ki bi jim morali pomagati ter tam končati migracije. Dokler bo ne le v Libiji, ampak v vseh arabskih državah islamski teror, ne bo miru. Sedaj bežijo tudi iz Irana, hkrati trdijo, da tam ni vojne, je pa zagotovo islamska tiranija. Bežijo tudi iz Pakistana, kjer sem bil kar petkrat in videl veliko nerazumnih potez, o čemer so mi pripovedovali tudi domačini,  prav posebej v pakistanskem Kašmirju, kjer sem bil štirikrat. Tudi v Iranu je teror. Tam so ljudje kar precej dobro informirani in želijo živeti sodobno, vendar tam vladajo zadrti stari islamisti, ki izvajajo islamski teror nad njimi, zato bežijo tudi iz Irana, čeprav tam ni vojne. Lahko pa jo bojo zakuhali prav vodilni islamisti.  

Evropa je v zgodovini že dvakrat bila žrtev islama, a vedno je uspešno izgnala osvajalce. To se bo zgodilo tudi tretjič, čeprav bo neprimerno več žrtev. Teh je že sedaj preveč. Žrtev je zaradi bega veliko tudi med migranti, ki za vsako ceno hočejo v Evropo, vendar pa islamskim vodjem za njihovo trpljenje in smrt ni mar!? Zakaj ne bežijo tudi v Rusijo, zakaj jih ne sprejme Savdska Arabija, od koder zadnje čase tudi bežijo. Tam ljudje živijo kot v srednjem veku, morda še slabše. Vojna v Jemnu in v Siriji pa kar traja in traja. V Jemnu se v resnici bojujejo islamisti dveh islamskih ločin, ljudje umirajo zaradi lakote, ponekod zmanjkuje vode, skrajne norosti, migranti pa bežijo v Evropo, ki je najbolj razvita in humana do vseh, hočejo pa jo uničiti,  levičarji pa jih podpirajo!

Evrope ne smemo prepustiti levičarjem, ki hočejo multikulturizem. Ta je v Evropi že, saj imamo celo vrsto narodnosti in različnih jezikov, navad idr. Multikulturnost, želijo ustvariti s prišleki, ki se niti malo nočejo asimilirati. Namerno uničevanje krščanstva vodi v totalno anarhijo. Zakaj bi morali sprejeti za svojo religijo tisoč let zaostali islam? Vseeno verjamem da se bo Evropa zbudila v celoti in začela ukrepati, dokler ne bo prepozno. Evropa potrebuje zaščito evropskega življenja, in to moramo tudi posamezniki podpirati in se upreti razdiralcem Evrope take, kot smo jo navajeni.

Pred kratkim so zasedali ministri, morda tudi predsedniki vlad in premlevali, kako zaščititi migrante predvsem v Sredozemlju; vse se mi je zdelo, da je bilo v duhu marakeške deklaracije, zaščita migracije, nič pa o tem, zakaj odhajajo od doma. Ne bežijo samo z vojnih območij, še več iz mirnih krajev oziroma držav, kjer ne morejo več živeti zaradi skrajno slabih razmer, večinoma pa zaradi brezdelja in terorja, ki ga tam doživljajo. 

Silvan Štokelj, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine