9.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Ukinite prisilni RTV prispevek! Nacionalka proaktivno deluje v opravičevanju radikalnih levičarskih uličnih nasilnikov

Pa ga imamo – z uradnim opravičilo RTV imamo uradni dokaz oz. samopotrditev, da tudi RTV proaktivno deluje v opravičevanju radikalnih levičarskih uličnih nasilnikov, ki so javno vabili na razbijanje Ljubljane in posledično v podpihovanju levičarskih politkolesarskih protestov zoper vlado RS. Saj ni res, pa je!

 

Mimogrede: Ni dolgo nazaj, ko je zaokrožil javni posnetek ‘zlizanosti’ POP TV z levičarskimi uličarskimi politkolesarji, kjer prvi med uličarji Jaša Jenull z roko v roki z družbeno politično delavko POP TV Katarino Matejčič dogovarjata scenarij ‘informativnega’ prispevka za neuko rajo… Saj ni res, pa je!

Ob tem se samo nasmehnem, kako so dotični družbeno politični presstituti in presstitutke javno maloumno zakrulili/le zoper upravičen očitek notranjega ministra g. Aleša Hojsa, da mediji z njim lastnim poročanjem že mesece nekritično podpirajo levičarske protivladne politkolesarje, ki so, da ne pozabimo – javno pozivali celo na ubijanje drugače mislečih, kjer se niso ustavili niti pred institucijo Predsednika vlade RS!? S tovrstnim maloumnim zanikanjem podpore levičarski drhali so dotični mediji – ne prvič! – izkazali lastno krepko intelektualno podhranjenost vs. notranji minister g. Aleš Hojs!

Še pomnite njegov zaključek v oddaji TV Tarča, ko je ‘iz rokava’ potegnil sliko in ‘pomahal’ z njo proti prolevičarsko pristranski tov. Eriki Žnidaršič, kjer se »nepristranski« sodniki opremljeni s simboli zločinske ZKP stiskajo s kandidati SD na evropskih volitvah – tudi s tov. Tanjo Fajon! Vrhunsko, vredno enega celega g. Aleša Hojsa! In to je to zaradi česar imajo levi presstituti oz. leve presstitutke g. Aleša Hojsa ‘v želodcu’, kjer je iz njihovega  tedencioznega, demagoškega in nizkotnega poročanja razvidno, da bi ga utopili v žlici vode, če bi ga lahko! Pa ne samo njega! Saj ni res, pa je!

Z ‘nesporazumom v komunikaciji med urednico in novinarjem’ opravičevati dolga leta, kaj dolga leta, desetletja prisotni modus operandi na RTV, kjer bi se RTV povezala celo s hudičem, če bi ji to pomagalo pri protežiranju levičarsko zločinske idiotologije, je podcenjevanje zdravega raz/uma. Kolikor bi RTV mislila vsaj malo resno z opravičilom, bi zmogla vsaj toliko kredibilnosti, da bi poimenovala z imenom in priimkom predmetno prolevičarsko urednico tov. Jeleno Aščić in predmetnega ‘novinarja’ tov. Boštjana Veselič Goloba (op.a. katerima je že Dolančeva FSPN ‘v zibko’ položila pravovernost), že zato, da bi lahko zainteresirani skozi kategorijo Časa sledili njunemu levičarskemu razvojnemu ciklu. Saj ni res, pa je!

In če vemo, da je laž nesmrtna duša zločinskega komunizma in njegovih simpatizerjev, je javno posipavanje s pepelom RTV, da so škandalozne ‘javne izjave spornega protestnika (op.a. ki je celo javno pozival k nasilnim protestom!?), ki so bile umeščene v TV SLO prispevek, razumljene kot opravičevanje nasilja, kar ni bil namen in kar obžalujejo’ – ravno nasprotne od Resnice. Še kako dobro so vedeli s kakšno obrtjo se ukvarjajo v javni hiši RTV, saj niso delali tako/tega prvič – tudi ne zadnjič!

Tovrstno sprenevedanje in podcenjevanje lastnikov električnih vtičnic še enkrat toliko dokazuje intelektualno podhranjenost prolevičarskih družbeno političnih delavk/cev RTV-ja. Ne gre namreč pozabiti zelo spornega ‘čivka’ tov. Jelene Avšić, ko je ob proslavi 29. letnice samostojne RS pod domoljubno taktirko g. Igorja Perkoviča za adute slovenske kulturne dediščine, pristne slovenske glasbe Avsenikov, citer, harmonike, narodnih noš, ljudskih pesmi v poniževanju domoljubnih Slovencev/Slovenk zapisala »Turbofolk je igral veliko vlogo pri razpihovanju nacionalizma, sovraštva in nasilja na Balkanu. Turbofolk kultura ni domoljubna, je omejevalna, izključevalna in nevarna«!? Khm, še ena ‘rudečka’, ki ji RS nikoli ni bila intimna opcija! Saj ni res, pa je!

Vsem, ki smo preko lastništva električne vtičnice uzakonjeno priče nevzdržni posledici RTV-jevega permanentnega podcenjevanja zdravega raz/uma, je že leta, kaj leta, desetletja kristalno čista zatohlo gnila levičarska scena zavržnega politikantskega stanja na RTV, kjer so v tisočih zbrani prvorazredni levičarski sesalci družbenega denarja. Prepričan sem, da zgolj ukinitev obveznega RTV prispevka in prosti trg lahko očistita skozi desetletja nakopičen gnoj prolevičarskega Evgenijevega hleva. Saj ni res, pa je!

Nenazadnje, ne čudi stampedo levičarske opozicije, ki ga je le-ta pred časom javno uprizorila skupaj z nepregledno množico deležnikov pro/udbovske globoke države ob nameravani spremembi financiranja RTV, kjer so skupaj s politkolesarji v en glas zelo sporočilno krulili »Naše RTV ne damo!« Saj ni res, pa je!

Zatorej: Ukinite prisilno plačevanje RTV prispevka! Naj RTV prostovoljno plačujejo tisti, ki jim služi!

p.s.: mimogrede: pssssssst, da me ne sliši Ličina – a na RTV mogoče kdo ve, kje se nabavi predmetni brezrokavnik z emblemom RTV, ki je v prolevičarski razbijaški drhali razpoznavni znak za »naše« – ups, oprostite, sem se zatipkal, pravilno – razpoznavni znak za »vaše«…

Častilci povojnih klavcev, kaj od zapisanega ni res!?

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine