13.6 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

Tudi jaz sem Janez Janša! Peticijo, prosim! Nujno!

Zgodilo se je nekaj, za demokratično družbo zel nevarnega – nekdanje komunistične revolucionarne službe za likvidacije političnih nasprotnikov spet delujejo.

Na velikem plakatu medijske javne hiše, ki jo je takrat vodila ena od nekdanjih članic komunističnega Centralnega komiteja Slovenije (televizija ga je prikazala v enem svojih prenosov v najbolj gledanem času, da ga je lahko videlo tudi več sto tisoč gledalcev), da, na velikem plakatu te osrednje slovenske medijske javne hiše, za katero moramo plačevati praktično vsi slovenski državljani, je bilo z velikimi črkami napisno, da ta medijska javna hiša poziva k poboju vseh (»smrt«), ki kakorkoli podpirajo Janeza Janšo in njegovo stranko (»janšizem«).

Antifašizem, ki ga zdaj imenujejo »antijanšizem«, je v polnem zamahu. Klanje z bodečo žico zvezanih, pogosto golih in pretepenih nasprotnikov komunistov očitno nadaljujejo komunistični globalisti. Morda bo še huje, kot je bilo leta 1945 in pozneje, še posebno če bodo pridni Bavconovi učenci poklicali na pomoč islamske skrajneže. Kdo ve, morda pa se bodo ti še lesa naučili iz naše zločinske revolucije pod masko narodnoosvobodilnega boja in »permanentne« Titove revolucije, npr. diktator Gadafi se je šolal v Titovih vojaških šolah, in nekaj antifašistične tradicije iz Titovih klavnic so gotovo prevzele tudi gadafijeve tajne službe, pozneje njegove nasprotnice in podpornice islamskih terorističnih pokolov.

Nadaljevanje plakatne afere v največji slovenski medijski javni hiši se je najočitneje pokazalo po letošnjih državnih volitvah, na katerih je z veliko prednostjo pred vsemi drugimi zmagala stranka SDS, ki jo vodi Janez Janša. Naenkrat so vsi borci proti janšizmu, ki jih najbolj podpirajo po balkansko skorumpirani bogataši in njihovi podporniki z rdečimi zvezdami (razni dorferji, ki pa niso modri, zabavajo televizijskre gledalce na parlamentarnih sejah), zahtevali od svojih levih strank, nak ne gredo v koalicijo z zmagovalko volitev, SDS. In dobili smo levo vlado, na prvi pogled zelo zabavno,a  povsem nesposobno, ki zdaj pod pretvezo humanitarnosti kliče na pomoč pri svojem vladanju borce iz severne Afrike, čim prej in čim več. Pri tem ji pomagajo tudi nekatere evropske sile, ki želijo ukiniti meje na našem kontinentu, da bi bila vsa Evropa njihova. Ker pa je menda janšizem vsak dan hujši, so spet začeli pri Janezu Janši, tako, da so sodno  potolažoli dve starejši uslužbenki največje medijske javne hiše, obe zelo nepomembni, ki pa sta močno držali »štango« vsem antjanšističnim prizadevanjem te hiše in njenega najvišjega vodstva, naše medijske antijanšistične elite.

Naenkrat je ta največja slovenska javna medijska javna hiša torej z velikim plakatom razglasila, naj se krvavi boj začne, in sodnikom dala prednost pri tej kravi operaciji. Pomoč iz tujine pa že prihaja, počasi, a vztrajno. Menda je ves slovenski narod okužen z janšizmom. Da je tujih pomočnikov  malo? Najkrutejši komunistični revolucionarji se še zdaj hvalijo, kako malo jih je bilo na začetku revolucije, v nekaj mesecih pa se je pokazalo, da jih je vsa Slovenija polna, tako odlično so bili organizirani. Kdor se jim je uprl,je moral umreti. Po metodi vseh totalitarmim zločincev. To je naša sedanja resničnost. Menda pa so totalitarizmi lahko tudi lepi, zlasti za totalitarce, kot v Jugoslaviji. Vsem drugim pa so lagali, da bo zanje bolje v daljni prihodnosti, Sindikati so se borili za svinjske krače, številni pa so zapuščali svojo domovino, številne vasi so še zdaj prazne, v njih so samo duhovi.

Peticijo, prosim! Nujno!

Franca Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine