2.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Tu, v DZ, ni razprave o medijih, to je revolucionarno obračunavanje z demokracijo sredi najnevarnejše pandemije vseh časov

Komunisti so spet poteptali slovensko demokracijo. Stalinisti rušijo vlado kar v Državnem zboru. Očitno se je Slovenija lahko osamosvojila samo tako, da so komnisti ostali na oblasti. Tudi v Demosu jih je bilo ogromno, udbovcev pa še več. To je žalostna resnica o Sloveniji. Zato naj imajo to nesrečno državo v svojih rokah kar komunisti sami. Dragi Slovenci, želeli ste komuniste, zato jih poslušajte. Demokracia ni odlika slovenskega naroda. Kar poslušate današnje razpravljanje v DZ, čista komunistična revolucija. Strahotni razbojniki. Samo bežati, samo bežati…..

Poslušam in poslušam. Pa saj ni mogoče, da smo še vedno v takšnem komunizmu!

Spoštovani SDS, spoštovana vlada, pustite vse skupaj. Vsi ste delavni, ne boste pomrli od lakote. Nikomur več v Sloveniji ne morete pomagati. Nihče ne more. Parlament je v resnici že komunistična klavnica. Kri brizga iz slovenske demokracije, stalinisti pa vse bolj norijo in morijo.

Če po tridesetih letih samostojnosti nismo mogli dalje od tu, kjer smo, v demokracijo ne bomo nikoli prišli. Tale gospod Sitar, ki ga zdajle poslušamo, je isti stalinistični norec. Norec.

Komunisti so v tej hudi svetovni tragediji, v pandemiji, tudi v Sloveniji pač zavohali svojo uro. Želijo nadaljevati sedanjo komunistično diktaturo v medijih še v politiki, gospodarstvu, kulturi itd., do skrajne možnosti.Vse, kar Slovenci lahko naredimo, je samo to, da zginemo iz te države, kakor hitro je le mogoče. Naj ti norci kar vladajo skupaj s svojimi muslimanskimi skrajneži. Navsezadnje, če bo šla tudi EU po njihovi poti, res ni potrebno predsedovati EU. Mislim, da gre za novi stalinizem. Za novi, nekakšen narobe obrnjeni nacizem, torej za komunizem.

Demokracija je za nas izgubljena igra. Partija spet brusi svoje nože. Ne moremo si pomagati. Po drugi vojni je partija v Sloveniji pobila in izgnala preveč demokratičnih političnih in kulturnih sil. Svoje izmučene domovine ne moremo več postavili na noge.

Frančiška Buttolo

Zadnje novice

Sorodne vsebine