24.4 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

Tomaž Vesel – »Ubijte sla!« (4)

Piše: Franc Trunk

Kako sporočilno, tov. Ivan Gale je tik-tak obmolknil, ko je zagledal v zrcalu lastno klavrno podobo.

Izgleda, da je uspel dojeti, da bolj kot mešaš po lastnem dreku bolj smrdi…

Za lažje razumevanje ozadja pro/udbovske zlorabe tov. Galeta, ki si jo povsem zasluži v njemu lastni intelektualni podhranjenosti, pa je potrebno dodati sporni modus operandi levičarskega politikanta Veselovega Tomaža – to so njegovi neformalni! sestanki v kontekstu pouličnega manageriranja.

Neformalni! sestanek je Veselov Tomaž opravil s tov. Galetom, Veselov Tomaž je želel opraviti neformalni! sestanek s predsednikom Vlade RS, ob tem, da nimam omembe vrednega zadržka, da ne bi verjel poslancu g. Robertu Polnarju, ki je pred dnevi javno obelodanil neformalni! sestanek Veselovega Tomaža s klovnom Korlnom, na podlagi katerega je klovn Korln upravičeval/zahteval takojšen izstop DESUSa iz Vlade RS, ko je že pred časom – ko javnosti ni bil poznan niti osnutek revizije – pred poslanci DESUSa razpredal, kako bo končna vsebina predmetnega revizijskega poročila Računskega sodišča ‘ubila’ ministra Počivalška in posledično strmoglavila Vlado RS!

Tov. Ivan Gale, že tri-letni otroci vedo – če ima perje, če izgleda kot raca, če hodi kot raca, gaga kot raca – potem je to raca…

Razumeli tov. Ivan Gale!?

Lep pozdrav,

Franc Trunk, Prortorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine