7.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Ste že slišali za moža, ki je kadil Sveto pismo? Lahko ga spoznate v živo!

Piše: B. H.

Avtor knjižne uspešnice Človek, ki je kadil Biblijo, nekdanji kriminalec in zapornik nas vabi na srečanje s seboj. Z nami želi podeliti svojo pretresljivo in navdihujočo življenjsko zgodbo, in sicer 23. marca ob 20.00 preko zoom-a. Srečanje z njim bo brezplačno. Na njem si lahko tudi ti. Povabi še svoje prijatelje in znance. Poskrbljeno bo za prevod. Nepozabni, edinstveni in brezplačni dogodek organizira zavod Kerigma.

Prijava na dogodek z Wilhelmom Buntzem: [email protected]

Veseli in hvaležni vam bomo, če lahko na izjemen dogodek povabite še razne skupine, društva, gibanja, župnije in župnijske skupine. Želimo si, da bi njegovo pretresljivo in polno upanja zgodbo slišalo čim več ljudi. Srečanje je namenjeno vsem generacijam, tudi mladim, od birmancev navzgor.

Več o dogodku izveste tukaj

Wilhelm pravi: Moja srčna želja pa je, da ljudem prinašam sporočila, ki so tako zelo zaznamovala moje življenje: »Nihče ne more pasti tako globoko, da ga Bog ne bi mogel znova pobrati.«

Delček iz pretresljive zgodbe avtorja knjižne uspešnice Človek, ki je kadil Biblijo:

Mati ga je kmalu po rojstvu popolnoma zavrgla. Oče zaradi dela ni mogel skrbeti zanj. Odraščal je v domovih in stran od družine. Mladoletniški zapori, sodišča, pogojne kazni so bili njegov običajni življenjski ritem. Kot mladenič je ubil človeka. V zaporniški samici je iz Biblije trgal liste, vanje vstavljal tobak, jih zvijal v cigarete in kadil. Pokadil je skoraj celotno Biblijo, Sveto pismo. Nekega dne pa je, preden bi list iz Biblije uporabil za cigareto, prebral, kaj piše na njem in besede so ga zadele naravnost v srce. Popolnoma so mu spremenile življenje. V njegovo življenje so posvetile kot najmočnejša luč, kot najmočnejši reflektor.

Več o knjigi in njeni vsebini tukaj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine