16.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Spoštovani gospod Janez Janša in spoštovani člani SDS!

Pišem vam z veliko težavo, saj res nisem mislila, da se pri nas lahko zgodi kaj tako absurdnega. Žal pa je tako. To je pokazalo zasliševanje gospe voditeljice in gospoda voditelja Na RTV. Ta dva človeka sta se trudila, da bi državljanom nakazala, naj vaše stranke ne volijo, ker bodo zaradi tujega financiranje nekega privatnega slovenskega podjetja (tv medija), ki vam je edini v vsej državi naklonjen bolj od izključno levičarskih televizij (pa čeprav je tuj denar tudi v drugih privatnih podjetjih oziroma medijih) obtožili vašo stranko nekakšne krivde in ji onemogočili obstoj.

Menda pa vas bodo obtožili kaznivega dejanja tudi zato, ker ste si sposodili denar pri človeku, o katerem niste vedeli, da menda ni vreden zaupanja. Ker pa je po vseh zakonih, ki veljajo zdaj, celotno financiranje SDS še povsem zakonito, kot je bilo mogoče razumeti nekatere predsednike levih strank, pa takšno ne bo več po volitvah, ker bodo sprejeli ustrezni zakon.
Torej vam pripravljajo pravi stalinistični proces, po zakonu, ki ga bodo naredili po meri svojega konstrukta, pa še za nazaj vam bodo sodili. Ampak, če bi hoteli soditi vsem, ki poslujejo z ljudmi v slovenskih bankah, vse prej kot vrednih zaupanja, bi morali zapreti praktično vse Slovence. Kakršnakoli je že tista gospa iz Bosne, boljša od Nove ljubljanske banke in njenega vodstva je v vsakem primeru. Njena specialiteta pa je pranje denarja za muslimanski terorizem.

Slovenija se počasi spreminja v Palestino, v deželo ki služi za odskočno desko muslimanskega sveta v osrčje Evrope. Očitno smo Slovenci končali svojo zgodovinsko pot, končali pa smo jo v tistih letih, ko so komunisti postrelili in izgnali vrh slovenske kulture in znanosti, leta 1945-1946. Te svoje sramote še zdaj ne obžalujejo To so počeli v miru, ko niso bili vojaško ogroženi. Na takšni doktrini Titov, Kardeljev, Kidričev, Mačkov, Marinkov in podobnih ni bilo mogoče ohraniti v vojni skoraj izkrvavelega naroda.

In zdaj na tej podlagi še naprej terorizirajo in uničujejo slovenski narod.
Od takrat poznamo le udbo in partijo. Saj nisi mogel govoriti z uveljavljenim intelektualcem, ki ni bil sodelavec udbe. Prav grozljivo. Vem, ker sem bila po letu 1991 nekajkrat zaslišana. Mene, ko sem javno nasprotovala ukinitvi dela za novi Slovenski biografski leksikon, so hoteli prepričati, da je bil moj oče (v resnici je bil očim, a niso vedeli) domobranec, čeprav je bil v resnici partizan, z odlikovanjem. In kdo me je zasliševal? Človek s tako visoko kulturo in s tako izjemnim talentom, da se mu s takšnim delom res ne bi bilo treba ukvarjati, pa se je v Sloveniji moral, ker so to od njega zahtevali. Kako poniževalno!

Navsezadnje, pa naj imajo ti pošastni komunisti svoje »begunce«, naj imajo svoje banke za pranje terorističnega denarja, naj imajo svojo propadlo, do tal gnilo EU (/z izjemo nekaterih pametnejših držav). Naj uvedejo izredne razmere in starčkom odvzamejo njihova bivališča, da bodo v njih lahko muslimani. Pa naj perejo milijarde. Pa naj se odpovedo slovenskemu jeziku na univerzah. Če ne bodo hoteli ti komunisti z različnimi maskami umreti pod muslimanskimi noži, se bodo morali že v nekaj letih vsi izseliti. Tistim, ki nočejo, pač ni mogoče pomagati.

Ko bi vsaj vaša stranka zmagala! Potem pa bo, kar bo.Ne bo pa nič dobrega, ker vas bodo prepovedali. Poglejte, kaj počne italijanski levičarski predsenik!

 

Vso srečo na volitvah in lep pozdrav,

Frančiška (Franca) Buttolo

Zadnje novice

Sorodne vsebine