21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Spoštovani gospod akademik Tadej Bajd, predsednik SAZU !

dProšnja, da bi prebrali to preprosto pisemce zaskrbljene upokojenke, ko že tretjič v manj kot sto letih levičarski skrajneži  slovenski narod skrajno kruto in krivično izpostavljajo izumrtju v njegovih najtežjih zgodovinskih trenutkih. Ko je prišel Hitler, so pripeljali še staliniste; ko je prišla JLA, so se ji pridružili z odvzemom orožja, s katerim bi morali braniti Slovenijo; ko je prišla pandemija, so se zavzeli za odprte meje in dali vse možnosti ilegalnim migrantom, tudi beguncem iz najbolj varnih zaporov po svetu, da na skrivnih delih meje nemoteno (tudi o sto in več na dan) vdirajo v našo državo , kjer bodo po vsej verjetnosti tudi morali ostati, saj so meje sosedov že skoraj hermetično zaprte. Potrudimo se, vsak po svojih močeh, in milo prosimo našo vsemogočno skrajno levico, naj odpre srce tudi za Slovence, ne le za vse druge, razen zanje.

 

Slišim (po radiu), da vojske na južni meji ne bo.

Da hočejo v opoziciji onemogočiti tudi policijo.

Jasno, da so na levici (kjer je največ skrajnežev, tiste, ki niso, pa držijo v šahu) že od začetka druge vojne proti demokratični Sloveniji.

 

Ampak Slovenci in vsi naši dobronamerni, Slovenji naklonjeni državljani,

nič hudega. Samo, da obranimo Slovenijo skoraj pred vsemi ilegalnimi migranti.

In jo bomo. Če ne bo tako, bomo pač izumrli.

Prav tega pa si želijo levičarski skrajneži.

 

Frančiška Buttolo, upokojenka (r. 1943, mama, žena, babica, avtorica številnih objavljenih pisem za demokratično in samostojno Slovenijo)

Zadnje novice

Sorodne vsebine