11.8 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Resnica v primeru Janeza Stanovnika boli njegove zaslepljene častilce

Odzivam se na novico, ki sem jo zasledil na spletu: »Borci in SDV napadajo zaradi oddaje Jožeta Možine, ki razkriva resnico o Stanovniku!«

 

Vendar, če je bil mrtvi v času življenja član več deset tisoč glave zločinske organizacije NOB in njih današnjih častilcev, o katerih zločinih in lažeh obstaja množica uradno arhiviranih dokumentov, je še kako prav, da se končno javno razkrije vsa uradna Resnica, vse še toliko bolj zato, ker današnji častilci medvojnih in povojnih klavcev z lažjo branijo lik pro/udbovskega tov. Janeza Stanovnika, izdajalca Slovencev/Slovenk, izdajalca Slovenstva!

Povsem razumem častilce medvojnih in povojnih klavcev, da dobesedno z/norijo, ko kamorkoli se zakoplje z lopato širom RS iz Slovenske zemlje skoči njim neljuba Resnica.

Tista Resnica, ki jo genocidni partizanski zločinci in za njimi njih današnji častilci že praktično 80 let brezuspešno pokopavajo in likajo z zločinsko lažjo herojstva NOB!

Tisto zločinsko lažjo herojstva NOB, ki je za seboj na območju RS pustila preko 800/osemsto! povojnih prikritih grobišč, v katera so genocidni klavci zagrebli preko 100.000/sto tisoč! po vojni izvensodno pobitih ljudi, od tega preko 10.000/deset tisoč! Slovencev, med katerimi ni manjkalo ne mater Slovenskih sinov/hčera, ne Slovenskih otrok, tisoče med njimi še žive zazidane za dvanajstimi! betonskimi pregradami v rudniških jaških Barbara rovov!

Častilci medvojnih in povojnih klavcev prepoznavajo uradno dokumentirana zgodovinska dejstva kot zlivanje gnojnice tako po partizanstvu, kot tudi konkretnem borcu tov. Janezu Stanovniku, ki se je rad pohvalil, da sta bila z nekoč prvim in še vedno aktualnim udbovcem tov. Milanom Kučanom ‘v najintimnejšem odnosu’ (op.a. karkoli že to pomeni), ob tem pa se je tov. Janez Stanovnik rad pohvalil še: ‘To kar se pogovarjate z mano je tako, kot bi se pogovarjali s Kučanom’!?

Posledično ne čudi, da je Kučan (kateremu samostojna Slovenija ni bila, ni in nikoli ne bo intimna opcija) najintimnejši odnos z izdajalcem tov. Janezom Stanovnikom – ki je najprej podlo izdal lastne krščanske socialist, zlasti g. Edvarda Kocbeka, nato pa je kot eden največjih nasprotnikov osamosvojitve na vse pretege rovaril proti slovenski osamosvojitvi – nadgradil s podelitvijo najvišjega državnega odlikovanja RS!? In tovrstnemu izdajalskemu protislovenskemu osebku so današnji častilci medvojnih in povojnih klavcev celo postavili spomenik, ki stoji na Slovenski zemlji!? Noro!

Tako v ZB in SDV javno protestirajo zoper uradno arhivsko dokumentirano Resnico, ki jo v njim lastni zločinski percepciji poimenujejo kot pristranski, nizkotni in žaljivi prikaz. Evidentno je, da je za deležnike ZB uradno dokumentirana Resnica laž! Evidentno bi potrebovali kolektivno terapijo v za to pristojni instituciji, da jim na novo kalibrirajo medušesne komponente!

Kakorkoli, častilcem medvojnim in povojnih klavcev bi vseeno svetoval, da manj kot bodo tacali po gnoju, manj bodo smrdeli! Razumeli!?

Vsa zavržnost častilcev medvojnih in povojnih klavcev se potrjuje tudi z dejstvom, da v njim lastni intelektualni podhranjenosti javno zahtevajo opravičilo zaradi njim neljube v državnem arhivu uradno dokumentirane Resnice!?

Res se Človek lahko retorično vpraša: »Kdo je zdaj tu nor!?«

Franc Trunk, veteran vojne za Slovenijo, Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine