10.4 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Pristranski pro/udbovski mediji kršijo Ustavo RS

Pro/udbovski licemerni mediji so skromno poročali, še posebej RTV SLO o kazni 750.000 €, ki ga je Evropsko sodišče prisodilo RS, vse zaradi strokovnih nesposobnosti Mira Cerarja Jr. v času njegove ‘j/etične’ vlade, nesojenega pro/udbovskega kandidata za ustavnega sodnika…

 

Šele ko primerjaš zavržno hinavščino pro/udbovskih medijev v njim lastni pristranosti, se soočiš s kršenjem Ustavne pravice – pravico dobiti informacijo javnega značaja!

Še pomnite kakšno histerijo so zganjali pro/udbovski mediji na račun medijskega ubijanja Aleksandre Pivec, vse zaradi nekaj sto evrov domnevno sporno porabljenih državnih sredstev? Mesece so vsakodnevno ob vseh novicah nabijali Aleksandro Pivec, vse do trenutka, ko so dosegli njen odstop!

            Še pomnite kakšno licemerno histerijo je v kolaboraciji s pro/udbovskimi mediji in njihovimi medijskimi ubijalci je mesece hdnevno zganjal ex minister za zdravje tov. Tomaž Gantar, da je uspel ‘sklatiti’ kmetijsko ministrico Aleksandro Pivec? Ko je dosegel njen odstop, je kot kurba zapustil ministrstvo za zdravje, vse v situaciji, ko je pandemija COVID-19 na višku, ko mu je dnevno umiralo po avtobus državljanov zbolelih za COVID-19, večina njih v povsem neprimernih DSO za katere je prvo odgovorna ca. 70-letna enoumna oblast častilcev povojnih klavcev.

            Še pomnite živalsko božično čestitko SD idiotologa Štromajerja vsem drugače mislečim, vse brez omembe vrednih posledic za živalskega idiotologa…

            Še pomnite primitivni izpad SD Jauševca, ki je ministra za notranje zadeve g. Aleša Hojsa javno poimenoval s fašistom, pred dnevi pa izrazil njemu lastni dejanski fašizem s katerim bi kar za vedno utišal drugače misleče!?

            Še pomnite nespodobni ‘čivk’ propadlega pro/udbovskega kandidata za PV tov. Jožeta P. Damijana, ko je Aleksandro Pivec poimenoval s kurbo? Licemerne pro/udbovske medijske sodrge na čelu z naslednico zločinske zveze komunistov SD zavržna nespodobnost/vulgarnost tov. Jožeta P. Damijana ni prav nič z/motila, da ga niso videli/predlagali celo kot kandidata za PV.

Je pa častilko povojnih klavcev SD zmotil odziv Emila Rojca na predhodno žalitev družbenopolitičnih agitatork Primorskih novic, ki so Občino Ilirska Bistrica javno poimenovale z ‘banana občino’, vse v njim lastnem kurjem sindromu. Sledila je express lustracija Emila Rojca, ki so jo v javnost ponesli vsi pro/udbovski mediji!

            Saj ni res, pa je…

Puklasti častilci med/povojnih klavcev, kaj od zapisanega ni res?

Franc Trunk

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine