14.5 C
Ljubljana
sreda, 12 junija, 2024

(PREJELI SMO) Zahvala Sloveniji za njen rojstni dan

Piše: Frančiška Buttolo

Najprej čestitka ob današnjem prazniku, rojstnem dnevu države Slovenije, ki so jo “napredne”  sile domače in tuje, želele hladnokrvno splaviti, ker menda naj ne bi bia dovolj “sposobna” za življenje. Pa je obstala, prelepa in pogumna Slovenija. Hvala njenim očetom in materam, tisočem in tisočem, ki so se borili zanjo, tako srčno in z vso ljubeznijo, da bi – še kot nebogljen zarodek – ostala in obstala,  kot je zapisal eden njenih največjih očetov.

Pozdravljam tudi ameriško sodišče, ki se je  lotilo reševanja perečega vprašanja o trgovini z otroškimi trupelci pod krinko svobodne odločitve žensk za splav. Hudo, hudo zahtevno delo za tako pomembno sodišče, kakršno je to – ameriško – zgled za demokracijo v vsem svetu.

Hvala tudi za informacijo radia Ognjišče, da je gibanje (ali društvo?) za družino (v članku namerno ne navajam uradnih imen) pozdravilo odločitev ameriškega sodišča o omejitvi izvajanja splava. Tudi sama se s pozdravom pridružujem temu društvu.

V resnici sploh ne gre za popolno prepoved splava temveč za omejitev. Splav namreč ni več le stvar feminizma, je predvsem “nujna”  industrijska surovinska potreba farmacevtske industrije. Prav ta pa bogato financira skrajni feminizem, ki uč i- in zahteva –  naj bo nerojeni  otrok le brezimni del ženskega telesa, brez vsakršne človekove pravice, celo brez pravice do življenja. Kot da človek šele takrat, ko se  farmacevtska industrija odloči, da je brez napake, zato lahko postane del  popolne (nekako čistokrvne) digitalne globalne družbe, in  priveka na dan z glasnim pozdravom:  ” Zdravo, oseba ena!” Matere namreč kmalu ne bomo več priznavali, vsaj uradno.

Spoštovani vsi v uredništvu Ognjišča, to pismo sem napisala samo za vas, čeprav ga bom poslala tudi drugim medijem. Prav vaš medij lahko – obzirno in objektivno – še največ pripomore k temu, da bo v Sloveniji vsak prihodnji splav –  upajmo, da jih bo čim manj –  resnično medicinsko in pravno  utemeljen, predvsem pa dovolj zgoden. Vsekakor pa bi moral biti zakonsko “nepokrit”,  če bi bil  izveden takrat, ko je otrok že tako razvit, da bi že lahko, čeprav s pomočjo medicinske stroke, preživel.

Sicer ne vem natančno, a nekaj sem le prebrala o trgovini s trupelci zarodkov, vem pa, da so nekateri ameriški zdravniki  povezani s  farmacevtske industrijo in skrajnim  feminizmom. Ta še najbolj cvete  v tretjem svetu, kjer zahodne, dobro plačane, skrajne feministke nestrpno razširjajo žensko emancipacijo in trgovino s trupelci.  Največkrat jih  nosečnice prodajo  ob splavu. Vse pogosteje tudi kot nadomestne matere za potrebe “legibitre”, kadar “zarodek” ni primeren za prodajo na trgu z dojenčki.

Menim, da bo v ZDA kmalu sprejet kak nov zakon o splavu,  ki pa bo ostro posegel – bolj kot v svobodo žensk –  v sedanjo svobodo trgovanja s trupelci dojenčkov. Skoraj gotovo, saj ne dvomim, da je ameriško sodišče s to strašno trgovino z ljudmi  prav dobro seznanjeno.

Frančiška Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine