6.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

(PREJELI SMO) Tanja Fajon in njena karma

Piše: France Trunk

Karma, zakon vzroka in posledic, je precej neprijetna zadeva, če vodiš stranko simpatizerjev/naslednikov med/povojnih klavcev to je diktatorsko enoumnih zločinskih komunistov – v čast katerih se praktično do kolen priklanjaš, kajne Tanja Fajon!?

Če je oseba/osebek po naravi povzpetni politikantski zanikrni negativec, mu zna skozi kategorijo Časa tozadevna karma na nulo/zero/niente zbiti osebno kredibilnost, kajne Tanja Fajon!

Pred dnevi sem slučajno ‘ujel’ javno izjavo politikantsko populistične Tanje Fajon o ne/potvarjanju zgodovinskih dejstev, kot so jo ‘spisali’ med/povojni klavci in njihovi podrepni nasledniki!

Kolikor je meni po/znano, so ravno ti pro/udbovski ‘pisatelji’ minule ‘zgodovine’ potvarjali/zanikali/zatajili zgodovinska dejstva, saj se je šele v času RS javno razkril njim lastni primitivni necivilizacijski zgodovinski zločin genocidnih razsežnosti, ki so ga želeli povampirjeni zločinski komunisti prikriti v skorajda 1000/tisoč! prikritih grobovih, kjer so kot pse plitko zagrebli sto in več tisoč pobitih, poklanih, …, za dvanajstimi betonskimi pregradami zazidanih žrtev njihovega genocidnega pohoda/pogroma nad drugače mislečimi ljudmi, med katerimi je najti deset in več tisoč domoljubnih/domorodnih Slovenk/Slovencev in njih otrok!

To je PRAVO! zgodovinsko dejstvo, dandanes dokazljivo v fizični materiji, ki so ga komunistični podrepni ‘pisatelji’ klavske komunistične zgodovine potvorili/zatajili, kajne Tanja Fajon!?

In kot karma je ‘vsekala’ po javnem kruljenju Tanje Fajon o ne/potvarjanju zgodovinskih dejstev, kjer je na dan prišel uradni dokument, copy-paste:

iz katerega je enoznačno! razvidno, kako so zločinski komunisti kradli/zasegli/zaplenili privatno premoženje – med njimi tudi hišo last g. Moskovića v kateri dandanes uraduje pro/udbovska naslednica zločinske enoumne zveze komunistov, večkrat preimenovana v dandanašnjo farso še vedno krvavordeče ‘socialne demokracije’…!

To je PRAVO! zgodovinsko dejstvo, dandanes dokazljivo v fizični materiji, ki so jo komunistični podrepni ‘pisatelji’ klavske komunistične zgodovine potvorili/zatajili, kajne Tanja Fajon!?

Ostaja odprto vprašanje, kaj vse so še potvorili/zatajili podrepni ‘pisatelji’ komunistične zločinske zgodovine, ki evidentno nima stične točke z zgodovinskimi dejstvi, posledično še enkrat toliko seznanjam populistično politikantsko, mestoma lažnivo kričečo Tanjo Fajon, da je uporaba zrcala lahko precej zoprna zadeva – pokaže podobo takšna kot je in ne takšno, kot se želi prikazati…

Tanja Fajon – kar pa se tiče samih dejstev zgodovine komunističnih klavcev – Času Čas…

Franc Trunk, Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine