7.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

(PREJELI SMO) Sram naj vas bo koristni idioti MFRR, EFJ, IPI & pro/udbovska tovarišija

Piše: Franc Trunk

»Laž je nesmrtna duša komunizma«, je izrekel Leszek Kołakowski, kjer se lažnivi fašistoidni levičarji – v škodo empirično dokazljive materialne resnice in v posledično škodo demokracije – idiotsko sprenevedajo v njim lastni javno izpovedani želji ponovno vzpostaviti zločinsko komunistično diktaturo enoumja kot, da nimajo stične točke z lažnivim zločinskim komunizmom, ki ga je EU uradno izenačila s fašizmom in nacizmom!

Kdor trdi nasprotno LAŽE! ali kot pravi predsednik vlade RS g. Janez Janša v situaciji možnih različnih pogledov na isti dogodek, citat:

»V demokraciji je to vse dopuščeno in zaželeno in tako naprej, ampak obstaja pa zgodovinska resnica, to je, ali se nekaj je zgodilo ali se ni zgodilo. Če se nekaj ni zgodilo, pa nekdo trdi, da se je zgodilo, to ni drugačen pogled na dejstvo, ampak je to laž. In na tej točki je meja in za resnico se je pač treba boriti in boj za demokracijo je v bistvu boj za resnico.«

In za Resnico in demokracijo se borita tudi spoštovana g. Jože Biščak in g. Vinko Vasle, ki se trudita koristnim idiotom MFRR, EFJ, IPI & tovarišiji dopovedati uradno/empirično preverljivo Resnico dejanskega poraznega stanja medijskega prostora v RS, kjer pro/udbovske levičarske presstitutke z javno hišo RTV SLO na čelu obvladujejo – v brezsramno podporo maloumno lažnivim levičarskim jugonostalgičnim idiotom – preko 90% medijskega prostora.

Ostaja odprto vprašanje, le kako morejo biti koristni idioti MFRR, EFJ, IPI & tovarišija tako primitivno necivilizacijski izrodki, da javno podpirajo – v škodo vseh zavednih domoljubnih Slovenk/Slovencev in njih otrok in v škodo demokratične RS – jugonostalgične pro/udbovske levičarske presstitutke, ki se npr. v zadnjih dneh trudijo z maloumnimi lažmi in spreobračanjem empirično enoznačno dokazljive Resnice opravičevati njim kompatibilno levičarsko zalego raznoraznih pro/udbovskih jenullov, ki ob proslavi 30-letnice samostojne demokratične RS med himno RS in ob minuti molka v čast za padlimi v osamosvojitveni vojni – žvižgajo in krulijo kot lačne prasice!?

Doklej še tako, koristni idioti MFRR, EFJ, IRI & zločinska pro/udbovska jugonostalgična lažniva tovarišija, ki časti in se do kolen priklanja obeležjem med/povojnih partizanskim klavcem, kot npr. to počnejo zanikrno zaskrbljena lažniva Fajonka; vaški posebnež sicer s šestimi srednješolskimi popravci potrjen lesni strokovnjak, ki ‘glumi’ vodjo opozicije; maloumni fašistoidni lunatik, ki govori eno, dela pa vse drugo in razvpita mednarodno osramočena nesojena evropska komisarka, katere nastop ob zaslišanju je bil javno ocenjen kot najslabši v zgodovini EU, vse kot posledica njenega neznanja angleščine in nikakršne strokovnosti!?

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine