31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

(PREJELI SMO) Sporočilo po srečanju ustanove Anin sklad

Piše: C. R.

Družine Aninega sklada so se po treh letih spet zbrale na tradicionalnem spomladanskem srečanju v Šentjakobu ob Savi, nagovoril jih je tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor 

p. Marjan Čuden, sestra Hermina Nemšak, Alen Salihović in Borut Pahor. (foto: Anin sklad)

Ljubljana, 7. maj 2022 – Dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki je pripravila danes v Šentjakobu ob Savi po treh letih spet tradicionalno srečanje družin.

Foto: Anin sklad

Namenjeno je bilo druženju, izmenjavi izkušenj pa tudi predavanju za starše. Srečanje se je začelo ob 10. uri s sveto mašo, ki jo je daroval provincial frančiškanov ter predsednik Konference redovnih ustanov Slovenije p. Marjan Čuden ter se nadaljevalo s pričevanjem za starše zakoncev Marjete in Mateja Bec, ki imata pet otrok in sta dejavna v Družini in Življenju.

Foto: Anin sklad

Z družinami se je na povabilo naše ustanove srečal in jih pozdravil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Za otroke in mladino je program pripravil Sten Vilar, profesor pedagogike, igralec in animator ustanovitelj podjetja studio ANIMA.

Foto: Anin sklad

Vse lepo in hvala vsem, ki ste se nam danes pridružili!

Foto: Anin sklad

Alen Salihović, Podpredsednik Ustanove Anin sklad

Foto: Anin sklad

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine