1.3 C
Ljubljana
sobota, 4 februarja, 2023

(PREJELI SMO) Slovenski medijski zvočniki ali kdo je Suzana Kos

Piše: Iva Pavlin Žurman

»Očitno smo politiki le toliko demokratični, kolikor nam demokratičnost pripisujejo mediji. Mediji pa so očitno demokratični sui generis …,« je pred dvema letoma zadel žebljico na glavico g. Alojz Kovšca,  trn v peti množici pravovernih SLO-novinarjev. 
Drug politik (Janez Janša) je razložil, da »se z objavami na medmrežju kot svobodni posameznik brani tudi pred medijskimi lažmi«.
Delova družbeno politična aktivistka Suzana Kos je takrat (tema dneva, nov. 2020), širila(!) “ugotovitve” KUL kompozicije, da »Janši v desetletjih izoblikovane vrednote demokracije, sobivanja in sožitja ne pomenijo nič, da jih je pripravljen izigrati na vsakem koraku in da je v svoji avtokratski agendi zdaj vso verodostojnost izgubil tudi v mednarodni politiki«.
Govorimo jim, kako naj razmišljajo! (L.B.) https://www.mojcavocko.si/kdo-vam-laze-2/
 

Prihvatizirani mediji (F21 Delo&Co.) že od Depale vasi dalje ustvarjajo in širijo antijanša javno atmosfero (so)bivanja!

Ne le diskreditacije, potrebna je bila celo likvidacija (2014) s pomočjo prevzetega pravosodnega sistema. Danes potrebujejo (paradržava) le še popolni prevzem RTV Slovenija!
“Nad dacarji le temno nebo”, ošvrkne Kosova Roberta Goloba v današnji Temi dneva. In seveda ne pozabi poudariti, koga je treba ponovno diskreditirati
(da bralci ne bi pozabili na 2-letni teror, ki smo ga doživljali, ko so “mirni protestniki” vdrli na obvoznico in, ko so “ponudili kruh in sol” policajem).
Zaključek Teme dneva je poudarjen tudi pod naslovom: Kdo pravi, da sta kršenje človekovih pravic in poseganje v svoboščine mogoči le pod Janševo vladavino?
Moj prvi protestni plakat, ki sem ga nosila pred VS (protesti Odbora 2014 vsak četrtek popoldan, brez biciklov, so se odvijali v medijski temi in tišini!!!) je pozival:
“ZA ČLOVEKOVE PRAVICE IN SVOBOŠČINE!” 
Kdaj bo SLO sodišče obravnavalo kršenje človekovih pravic Janezu Janši ? – Tožba JJ proti državi Sloveniji  No, na ESČP že obravnavajo tožbo Vili Kovačič proti državi Sloveniji.
Več informacij dobite pri Viliju!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine