13.6 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

(PREJELI SMO) Slovenska identiteta. Razkrinkanje sedeža oziroma jedra protislovenstva.

Piše: Mag. Mirko Macher

Sazu, ki formalno predstavlja varuha slovenstva, je v bistvu antipod samemu sebi. Vse deklarativne zaprisege akademikov in lažna predanost slovenstvu temelji na dogmi o slovanstvu/ slovenstvu (izpeljane iz besede Sloveni/ Slovani). Da so bili akademiki neslovenskega porekla, predani ideji uničenja/ pranja zgodovinskega spomina oz možganov nove generacije akademikov, je najbolj zločesto in perfidno dejanje ustvarjeno v delavnici unitarizma oz velikosrbstva, ki je bilo spočeto leta 1938 z ustanovitvijo srbske depandanse, akademije vseh akademij, Sazuja. Ta inštitucija slovenstva/ slovanstva je zamenjala slovensko identiteto s t.i. slovensko/ slovansko identiteto, ki jo, ti dediči Karađorđevićev oz Jugo-slovenstva/ slovanstva, slavijo še danes. To bi jim skoraj uspelo, če ne bi tankočutnost, intuicija, gon slovenskega naroda to prevaro obelodanil.

Najbolj pričujoče delo, ki ponazarja ta lingvistični trik, je delo F.S. Finžgarja, Pod svobodnim soncem, v katerem postane slovansko dekle/ slovensko dekle, slovanski gozd/ slovenski gozd in podobna lingvistična zavajanje neosveščenih mladoletnih bralcev, katerim je branje (pranje možganov) namenjeno; ne le tem, cele generacije novodobnih akademikov je nasedlo tej potvorbi, tudi premnogi iskreni raziskovalci akademije in zgodovinarji, ki pa so v bistvu zlorabljeni za zastrupljanje novih in novih generacij, saj so nasedli tej latentni neresnici. Slovenci/ podobno se imenujejo tudi Slovaki, so plačniki perfidno latentne prevare, torej zajedavcev svojega telesa, ki sušijo njihovo nemočno telo kot jetičnemu otroku.

Slovenska ogrožena identiteta se k sreči in hvala Bogu ohranja v nekaterih vitalnih institucijah države; v osamosvojitveni armadi, parlamentu in državnemu svetu, tudi drugih državnih institucijah, katerih demokratično izvoljeni predstavniki zaprisegajo lojalnost novi državi. Žal so ostaline preteklosti tisti relikti, ki niso opravili katarze oz samoočiščenja, … tu mislim predvsem na pravosodje, kjer samozvanci ne želijo presekati zavezo dano prejšnjemu, jugoslovanskemu režimu; še več, odkrito nasprotujejo razvoju mlade države. Ta državniški parazitizem oz zajedavstvo mora dobiti nove gospodarje, katerim bodo brezpogojno zavezani, ko postanejo opravnomočeni nosilci ustavnih pravic in obveznosti.

Ljubljana, Novi trg. Poslopje Slovenske akademije znanosti in umetnosti (SAZU). (foto: STA / Tamino Petelinšek)

Sazu, ki je jedro in gonilo protislovenske identitete, in ki se nikdar ni hotelo otresti hajduško-monarhističnih korenin Kraljevine Jugoslavije, še več, svojo ideološko zapuščino je preneslo na avnojsko-genocidno Jugoslavijo, ki je s pomočjo quazi akademikov Vidmarjevega tipa (oefovci) prolongirala unitaristične oz velikosrbske apetite, ki jih je zastavila Karađorđevićeva agencija Ujedinje ili smrt oz njen operativni organ Črna roka: ta najprej umori Aleksandra Obrenovića, sledi A-O prestolonaslednik Ferdinand, nato slovenski literarni genij Ivan Cankar, nazadnje pa kar celotni slovenski narod/ slovanski Slovenci, ki konča v breznih in brezpotjih nedolžne domovine.

Predlog in pobuda oblastnim organom: demontaža Sazuja kot depandanse srbskega Sanuja. Znanost in umetnost naj se razvija naprej na stolicah Univerze. Akademija slovenske identitete (krajše: A.SI), pa naj se ukvarja izključno z varovanjem slovenske identitete!

Ob 30 letnici mlade slovenske države,

Mag. Mirko Macher, z.r. Most na Soči

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine