18 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

(PREJELI SMO) Slovenska demokratska stranka s kandidati za lokalne volitve, ki imajo radi svoj kraj

Piše: SDS

V Slovenski demokratski stranki smo zbrani ljudje, ki imamo radi kraj, kjer živimo, in ki imamo radi svojo domovino. Ni nam vseeno, kaj se dogaja okrog našega doma in v naši občini in ni nam vseeno, kaj se dogaja v naši domovini.

Pripravljeni smo delati za skupno dobro in za to, da bodo naše generacije, naši  upokojenci, naši mladi, naši podjetniki, gospodarstveniki, kmetje, naši otroci in vnuki imeli lepo in dostojno življenje. Ne le v prihodnosti, ampak že danes. V času, ko so pred nami veliki izzivi povezavi z energetsko draginjo in morebitno gospodarsko in finančno krizo.

Zato, da bi ohranili blaginjo za vse, je pomembno, da smo povezani in delamo v dobrobit vseh nas že v lokalnih skupnostih – v občinah, kjer živimo.

Prav zato na letošnjih lokalnih volitvah sodeluje več tisoč članov in simpatizerjev SDS, ki pri tem prosijo za podporo občank in občanov. Nobena druga stranka v Sloveniji ni zmožna ponuditi takšne izbire kandidatov, ki jih odlikuje ljubezen do kraja, kjer živijo, in skrb za dostojno življenje vseh ter blaginjo. Za vodenje občin se v tem trenutku poteguje 116 kandidatov za župane in županje Slovenske demokratske stranke ali s podporo Slovenske demokratske stranke in več kot 3.000 članov in simpatizerjev SDS, ki kandidirajo za predstavnike v lokalnih skupnosti.

Vabljeni, da spremljate delo kandidatk in kandidatov Slovenske demokratske stranke v času kampanje ter 20. novembra 2022 na lokalnih volitvah za vodenje svoje lokalne skupnosti izberete ljudi, ki imajo radi svoj kraj.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine