12.9 C
Ljubljana
sreda, 10 avgusta, 2022

(PREJELI SMO) saj ni res, pa je…

Piše: Franc Trunk

Spoštovani!

Odzivam se na vulgarnost javnega dopisovanja, copy-paste:

 

Posnetek zaslona

KO UDBAŠKI NORCI ZLORABLJAJO KRIVOSODJE

Evidentno je, da je imel in ima vseobče spoštovani g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič še kako prav, ko je javno izpostavil, da pozna retarde, ki so končali pravno fakulteto v RS a ne znajo povedati koliko je 2 + 2!

Tovarišica Andreja Katič, nekdanja ministrica za pravosodje!? v udbaški oblasti, sicer članica udbaške stranke, ki se klanja in javno časti med/povojne partizanske klavce, je javno čestitala vsem tožilcem za solidarnost, ker se niso prijavili na ponovljeni razpis za izbor dveh tožilcev, brez katerih – kot je videti – EU ne more nadzirati porabo sredstev, ki bodo dodeljena kot pomoč posameznim državam zaradi posledic COVID-19!?

Seveda se tov. Katič v njej lastni kognitivni prikrajšanosti ob tem ni zavedala, da je samo potrdila da udbaški častilci med/povojnih partizanskih klavcev dandanes praktično v celoti obvladujejo slovensko krivosodje (op.a. vsa čast izjemam…)!

Seveda se tov. Katič v njej lastni kognitivni prikrajšanosti ob tem ni zavedala, da tovrstni dokaz v ničemer ne dokazuje tožilske solidarnosti pač pa izkazuje objektivno možnost, da imata izmed vseh tožilcev, edino dotična dva – ki ne znata niti pravilno sprožiti upravnega spora – blagoslov udbaša Milana Kučana, ki v škodo interesom samostojne RS z zamrznjeno partijsko knjižico od vedno kot navadna podgana rovari izza ozadja!

Seveda se tov. Katič v njej lastni kognitivni prikrajšanosti ob tem ni zavedala, da tovrstna solidarnost ni boj za neodvisnost pravosodja, pač pa boj za odvisnost zločinskega udbaškega krivosodja, ki je skozi zgodovino in dandanašnji Čas pokopalo prenekaterega klenega Slovenca/Slovenko, ki sta bila neljuba udbaški oblasti častilcev med/povojnih partizanskh klavcev!

Seveda se tov. Katič – tako kot njena za demokracijo “zaskrbljena” enoumna šefica tov. Tanja Fajon – rada priklanja udbaštvu do kolen, s čimer izkazuje vso njeno potrebo po zadovoljevanju in čaščenju trdostoječih meduličnih simbolov med/povojnih partizanskih klavcev!

Seveda se tov. Katič ob vsem tem v njej lastni intelektualni podhranjenosti ne zaveda, da obstajajo v RS tožilci, ki pravnomočno! dokazano zlorabljajo tožilsko funkcijo za ubijanje udbaški oblasti neljubih domoljubnih Slovenk/Slovencev, kot npr. maloumni udbaški tožilec Primož Suknaič, ki je dobesedno izsiljeval in izsilil priznanje krivde za kaznivo dejanje, ki ni bilo storjeno, vse tako, da je žrtvi njegovega izsiljevanja grozil s konstruktom obtožnice, kjer je žrtvi (op.a. ob delegirani udbaški krivosodni čarovnici) grozilo minimalno 38 let zapora in/oz. maksimalno 190/stodevetdeset !!! let zapora. Ob tem velja, da je dotični maloumni udbaški tožilec Primož Suknaič na enak način izsiljeval vsaj dve žrtvi idiotskega konstrukta montiranega krivosodnega procesa – pa to ne v prejšnjem tisočletju, pač pa v drugi polovici prejšnjega desetletja, vse v času udbaške vladavine še ene radoklečeče častilke med/povojnih partizanskih klavcev tov. Alenke Bratušek!

Seveda se tov. Katič ob vsem tem v njej lastni intelektualni podhranjenosti ne zaveda, da obstajajo v RS tožilke,ki pravnomočno! dokazano zlorabljajo tožilsko funkcijo za ubijanje udbaški oblasti neljubih domoljubnih Slovenk/Slovencev, kot npr. maloumna udbaška tožilka Alenka Mordej, ki je sicer specialistka za tožilski mobing ubijanja, pri čemer dotične v škodovanju žrtvi ne zmoti niti pravnomočna sodba Vrhovnega sodišča RS, kjer so vrhovni sodniki soglasno presodili, da žrtev ni storila očitanega kaznivega dejanja!

Seveda se tov. Katič ob vsem tem v njej lastni intelektualni podhranjenosti ne zaveda, da udbaške tožilke in udbški tožilci v njim lastni tožilski slepoti zavračajo vse ovadbe zoper primitivne zločinske udbaše, kjer taiste tožilke/tožilci na primitivno neinteligenten način ponižujejo materialno Resnico in verodostojne/pravnomočne dokaze, ne da bi morali komerkoli odgovarjati za predmetni oblastno udbaški fašizem!

Seveda se tov. Katič ob vsem tem v njej lastni intelektualni podhranjenosti ne zaveda, da je lahko bila ministrica za pravosodje!? zgolj zato, ker je – v priklonu do kolen in preko tega – uspešno zadovoljila vse parametre udbaške negativne selekcije, posledično ne čudi praktično nikakršno zaupanje v pravosodje!? v RS (op.a. vsa čast redkim izjam, ki potrjujejo pravilo…), ki ga dnevno vedno bolj prerašča udbaško fašistično krivosodje!

Če k temu dodamo še primitivni kretenizem častilca med/povojnih partizanskih klavcev tov. Matjaža Nemca, ki v njemu lastni udbaški slepoti za vsakim grmom vidi janšizem, vse v situaciji, ko so njemu ljubi udbaši na področju RS v zadnjih 80-ih letih vladali več kot 70 let, kjer so udbaško kontaminirali zadnjo celico Slovenske družbe, je polna še ena merica oblastne udbaške retardiranosti o kateri zna mnogo tega povedati sam spoštovani g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič!

Franc Trunk, Portorož

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine