18 C
Ljubljana
sreda, 18 maja, 2022

(PREJELI SMO) Referendum o vodi – pokazatelj hlapcev partijsko-balkanskega enoumja

Piše: Andrej Jevšenak

Na nedeljskem referendumom se je lepo pokazalo, kaj se trenutno dogaja v Sloveniji. Na uspešno delo Janševe vlade, ki z dnem za dnevom rešuje velike težave virusa in gospodarstva naše države ter življenja ljudi, pa na drugi strani levi nedorasli sinovi komunizma z medijskim enoumjem slovenske državljane z lažmi usmerjaj v čedalje globlji prepad med Evropo in totalitarizmom s priokusom balkanislama.

Rezultat referenduma pa je resno pokazal opran razum predvsem mlajše generacije, ki se jim niti malo ne sanja kaj pomeni lažna kučan-nacistična ideološka paraevropska medijska propaganda proti Jaševi vladi. Plitva miselnosti te generacije je lep dokaz za moč laži in korupcije levo umsko bolnih oseb, ki na trgu volivcev iztržijo kar 2/3 v korist negativizma lastnega naroda, kar zelo zaskrbi tudi normalne ljudi, ki se niso udeležili referenduma in s tem podali moč antislovenskie politike s strici iz ozadja. Tako so nevolivci tudi javno dokazali, da niso nič drugega kot hlapci partijsko-balkanskega enoumja, ki pospešeno dela vse za popolno oblast v državi Sloveniji.

V kolikor se bo to še dogajalo in stopnjevalo, bo kmalu na ozemlju naše države Slovenije le še balkansko-kitajski socializem s pranjem mafijskega denarja, mi pa ki nam ta slovenska zemlja kaj pomeni, pa bomo tako ali drugače bili prisiljeni to zapustiti in trpeti tako kot so naši predniki, ki so leta 1945 morali zapustiti to lastno državo, da so ostali živi in od daleč opazovali grozodejstva, ki se ponovno vračajo v to državo s pomočjo levo duševno neuravnovešenih oseb. Hlapci partijsko-balkanskega enoumja, 2/3 referendumsko slepi, ali se zavedate, da če nebi bilo Janeza Janše in nekaj razumnih narodno zavednih ljudi, bi se sedaj na tej zemlji Slovenije dogajalo tako kot v partijskem mestu totalitarizma Velenje, kjer Slovenci nimamo nobenih pravic na sodišču, na 60-letnici mesta se igra le srbska glasba, na trgu mesta je uraden jezik le srbščina in albanščina in na vozniških izpitih mladi Slovenci nimajo nobene možnosti, da bi izpit uspešno opravili, samo zato, ker so iz slovenske rodbine in vozijo s pametjo, kar pa ni po predpisih levo rdečega enoumja. Tu na tej zemlji totalitarnega mesta Slovenci živimo več kot 100 let in nam je zato odvzeta vsa pravica do lastnega jezika in pravic življenja na tej naši slovenski zemlji.

2/3 slepci-enoumneži, spreglejte in se zavedajte, da na slovenski zemlji je tudi Slovenec lahko gospodar in pije svojo zdravo dobro pitno vodo, ter po cestah lahko mladi voznik vozi s pametjo in s srcem, kar pa zelo moti tovariše iz Vele-totalitarizma, ki naredijo vse, da se uniči kar je dobrega za ljudi, ki tu živimo.

 

Andrej Jevšenak, Velenje

 

Sorodne vsebine