22.7 C
Ljubljana
torek, 9 avgusta, 2022

(PREJELI SMO) »Red mora biti«

Piše: Rajko Topolovec

Če Srbi ne priznajo holokausta Srebrnice, potem tudi naši komunisti ne bodo nikoli priznali komunističnega holokausta nad Slovenci. 

Holokaust je grška beseda, ki pomeni obredno ubijanje . Hitler je holokavst  uporabil za iztrebitev judov.  (Po domače): » Ubijmo ostale , da bomo samo mi«!

Ali je  pomenilo za naš komunizem holokavst, ko so iztrebljali 100.000 Slovencev? Da,  to se je dogajalo že med NOB  in še zlasati potem  v »zlati svobodi« , ko se je obenem rajalo in  klalo.  Besedo » Zlata svoboda« pa povzemam iz »moje« osnovne šole, ko smo se učili prepevati novo partizansko pesem – Svoboda je zlata !

Ali so kdaj post komunisti(komunajzarji), ki so ohranili prvo razrednost in s pomočjo kraje ( zaplemb), sedaj pri nas postali kapitalisti-tajkuni in se  izneverili komunistični revščini ter kot novo pečeni milijonarji, milijone  skrili po svetu, namesto da bi investirali  doma.

 In naslonimo se še na dejstva iz komunistične filozofije –  na Nietzsce- ja:  »Boga ni- , vse je dovoljeno!«.  ČRNA KNJIGA KOMUNIZMA –   povzema SZ  v času elektrifikacije ruskih vasi, ko  je Lenin znal ošvrkniti  vernike pri molitvi;.   » …   prekinil jih je pri molitvi z besedo –   BOG JE ELEKTRIKA, in pokazal na luč«!

V času svinčeni let, katere, sem preživel  doma na kmetiji (jemanje gruntov , KOZe – kolhozi, obveza, napoved skupnih kotlov,…),  je bilo tudi slišati  domislico : »  VSE KAR JE  – NAŠE JE«!  Moram reči , da še me ta misel spreletava tudi danes , ko  poslušam poslance levice in berem   režimske medije, in tudi vem  za vse kikse  komunistične zagnanosti in eksperimentiranja.  Tako tudi danes postkomunisti napadajo drugače misleče in vlado,  čeravno se danes v državi stalno nekaj gradi.  Vlada je  boljša kot so bile vse ostale komunajzarske  v 23. letnih  podaljšanja komunizma.  Vsi, ki hočejo delati, imajo delo in prav vse se dobi za denar. Na vseh koncih Slovenije se nekaj dela, gradi in premika. Plače in pokojnine rastejo , čeprav v težjih okoliščinah epidemije.

Na koncu bi še rad dodal nekaj o aktualnem cepljenju, ki sedaj tudi v najbolj demokratičnih državah  postaja obvezno.  Sem tudi generacijsko ( koliko se je pač  takrat cepilo) bil   cepljen proti vsem nalezljivim boleznim,  ki so nas takrat ogrožale in to brez kakšnega koli vprašanja kogarkoli (staršev).  Tako je bilo v nacifašizmu kot tudi v komunizmu. Noben ni smel niti pomisli, da se nebi cepil.

»Red mora biti«!

Rajko Topolovec, Ptuj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine