13.9 C
Ljubljana
sobota, 1 oktobra, 2022

(PREJELI SMO) Protestniki so dvakrat tempirane bombe

Piše: Frančiška Buttolo

Poslušala sem poročila (danes, 28. 4. ob 15.30) svetovno zanimive postaje v Sloveniji, imenovane Radio prvi. Jasno in glasno so nam povedali, da so predpisi ob pandemiji samo za nazadnjaške, fašistične in nedemokratične desničarje, napredna levica pa ve, da se na množičnih zborovanjih ne moremo okužiti, če je med demonstranti primerna razdalja.

Kaznovan, ker ogroža zdravje, PA JE LAHKO SAMO STARČEK, KI JE VSTOPIL V TRGOVINO DVE MINUTI POTEM, KO JE ŽE POTEKEL ČAS NAKUPOV ZA STARČKE.

Tako menijo, kot sem razumela naš radio, ker ga vsi plačujemo, varuhi človekovih pravic doma in po svetu. Prav pa imajo menda predvsem zato, ker so skrajni levičarji, da ne rečem komunisti. Navsezadnje, če so naši komunisti izumili, da je množično zbiranje na protestih najboljše zdravilo proti pandemiji, naj ta svoj izum prijavijo Združenim narodom, da bomo vedeli, kako stvari stojijo s to pandemijo. Če v resnici ni nevarnosti, kot je verjel gospod Šarec, pojdimo vsi skupaj na delo, vlada pa naj ne omogoča več državne podpore tistim, ki trdijo, da pandemija vendarle obstaja, da hoče levica doma in po svetu žrtvovati – že spet – nekaj milijonov ljudi, ker bi rada zasužnjila ves svet, pa čeprav ne pod maskami proti pandemiji, temveč pod masko demokracije in človekovih pravic.

TI PROTESTNIKI, ZA KATERE SE ZAVZEMA KOMUNISTIČNI RADIO PRVI, SO DVAKRAT TEMPIRANE BOMBE, NAJPREJ OGROŽAJO ZDRAVJE DRŽAVLJANOV, NATO PA ŠE PRAVNO DRŽAVO, SAJ HUJSKANJE K NESPOŠTOVANJU PREDPISOV, S KATERIMI SE BORIMO PROTI MNOŽIČNIM SMRTIM, NI NIČ DRUGEGA KOT ZLOČIN. CELO SISTE VRSTE ZLOČIN, KI LAHKO VODI K MNOŽIČNIM OBOJEM. VES SVET TO DOBRO VE, A TRETJA SVETOVNA VOJNA NEKATERIM PRAV SLADKO DIŠI. MORDA TAKO SLADKO DIŠI, DA JE CELO SAM VIRUS VZBRSTEL IZ TE IDEJE O NUJNOSTI TRETJE SVETOVNE VOJNE.

 

Frančiška (Franca) Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine