12.4 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

(PREJELI SMO) Prošnja in poziv – Pogum za razum!

Piše: Vili Kovačič

Spričo grozljivega dejstva, da je bil novi predlog zakona o vladi gladko in brez sramu sprejet z brutalno strankarsko maširnerijo, ki v resnici spominja na fašizem 20 stoletja in je neposredni posmeh demokraciji – in je bil v Državnem zboru sprejet, brez vsakega razumnega argumenta, pozivam vse opozicijske poslance, pa tudi poslance koalicije in Gibanja Svobode, ki prav tako kot vsi drugi poslanci niste vezani na navodila, da Zberete pogum za razum in mi pomagate zbrati podpise za referendumsko pobudo. S tem bo narejen pomemben prvi korak, da se zaustavi brezumje in enoumje, ki je dobilo odločujočo domovinsko pravico v Državnem zboru.

Enako bom storil za zakon o RTVSLO, s katerim jebena večina hoče uničiti zametke jebene manjšine in pluralnega informiranja in komentiranja na javni RTVSLO in celo v drugih medijih. Pa tudi z naslednjimi zakoni, ki ga na poti v svobodno suženjstvo ponuja gibanje Svoboda, bo treba narediti enako. Sicer pa iz zgodovine vemo, da so vsi diktatorji v zameno za svojo lastno svobodo – samovoljo, ponujali in zahtevali in uresničevali odvzem svobode drugim.

K zbiranju podpisov pa poleg naštetih, pozivam tudi koordinacijo neparlamentarnih strank ter vse stranke, ki sicer niso prišle v parlament. Posebej pa še nagovarjam gibanje POVEŽIMO SLOVENIJO in stranko NAŠA DEŽELA, pa tudi stranko ZELENIH ter vse druge, navadne državljane, ki za izražanje stališč nimamo medijev in organizacijskega aparata, pač pa zgolj lastni razum in zdravo pamet, ki bo, četudi bo v manjšini, preživela dokler bo obstajalo človeštvo. Četudi bo morda nekaj časa promovirana celo kot nezaželena “jebena manjšina “.

Tudi intelektualci vseh strok in vseh “kranjskih dežel združite se , združimo se ! Za zlo niso krivi zlobni ljudje, ampak dobri ljudje, ki molčijo in zlo dopuščajo. Naj vsak zbere 100 ali več podpisov in mi jih pošlje na naslov, ki je na obrazcu ! Tistim, ki me tako vneto pljuvajo, da sem satelit stranke SDS, pa odgovarjam, da nisem satelit nikogar, ampak sem lahko planet SVOBODE za vse stranke , tudi za razumne ljudi znotraj gibanja Svoboda.

Hvala za razumevanje, Vili Kovačič, državljan K.

Sklep: Nobena situacija ni brezizhodna, v resnici je brezizhodna samo vdaja in pristajanje na to, da nas brezsramni in brezumni ljudje vodijo v upanje, ki nam ga je velikodušno obljubil predsednik vlade v nastopnem govoru. Sicer pa upanje umre zadnje, zato bom danes pisal premieru in ga prosil za sprejem s pozivom, da ustavi ponorelega konja v sebi in umakne zakon, s katerim triumfirata domišljavost, napuh in nebrzdana samovolja, v resnici pa je izraz njegovega hlapčevanja tistim, ki so mu omogočili vzpon. Človek ki nam ponuja upanje, nam ga odvzema. Praznino svojih “argumentov” pa opremlja z frazo Svoboda ! Resnica pa je, da na volitvah ni zmagal ON sam, ampak hlapčevski mediji in ki so širili sovraštvo do konkurence, ki se sedaj pod krinko nepolitičnosti z nekaterimi novimi obrazi, ki jih prodajajo kot nepolitična neukemu ljudstvu.

Navodilo o izražanju podpore je na obrazcu v tej priponki in si ga na računalniku lahko izpišete sami.

Podpise podpore pošljite po običajni pošti na naslov:
Vili Kovačič
1117 Ljubljana – poštno ležeče

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine