21.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 avgusta, 2022

(PREJELI SMO) »Policija kot krivec«, da ni uspela blokada cest na Brdo

Piše: Rajko Topolovec

V četrtek sem po letu dni spet gledal na SLO TV Tarčo. K temu – me je privedlo sporočilo na FB, da bo na tokratni TV Tarči nastopil tudi g. Grims. Takšnega kreganja na TV ekranih nacionalne televizije menda že dolgo ni bilo oziroma nisem videl!

 Šlo je za obtožbo  policije,   kot  je  trdil  opozicijski poslanec Nemec,  da je   bila policija pri preprečitvi cestnih  blokad proti Brdu, (kjer  je zasedal vrh EU in so tudi bili  zbrani prav  vsi vladajoči v Evropi) krivec neuspeha izgrednikov.  Trdil je, da je pri preprečitvi cestnih zapor,( s katerimi  so komunajzarji hoteli pokvariti omenjeni  dogodek), policija  bila  preostra,  in da  je  v ta namen porabila preveč solilca in vode za »ohladitev pregretih glav«)!

 G. Grims je s slikami demantiral laži levih fašistov, ki trdijo , da na  njihovih protestih ne nastopajo predsedniki opozicijskih – komunajzarskih strank, ki tudi trdi  Nemec. Voditeljica Tarče , pa je s filmskimi vložki, ki so jih pripravili  na SLO TV, prekinjala prerekanja in poskušala obtožbe fašistične levice še  podkrepiti,  odnosno dati dodatni udarec   šefu policije, ki je dejansko bil  tarča te Tarče.

 Na podeželju sem v mladosti kar nekajkrat slišal besedno zvezo ; »govori kot raztrgani doktor«!   Prav ta misel se mi je  znova porajala med kričanjem poslanca Nemca:  »… in sem se  ponovno vprašal,  zakaj še poslanec Nemec   nima doktorata«, ko je tako   vehementno  utemeljeval napačno delo policije?

  Eriki je namignil: » samo za sekundo…, potem pa nadaljeval s  kričanjem   na šefa policije in g. Grimsa  še lep čas«!  Občasno kot gledalec te TV oddaje zaradi  »vse vpreg kričanja« , niti nisem mogel vsega slišati – programski čas oddaje, pa se je  iztekal.

Rajko Topolovec, Ptuj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine