18.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 4 julija, 2022

(PREJELI SMO) Zgaga z agitpropagando o “fašistični policiji” proti dr. Antonu Olaju

Piše: Franc Trunk

Kdo je tista zgaga, ki lahko v njej lastni sovražnosti in žaljivosti komurkoli javno zapiše, da je koruptiven, diktatorski, fašističen in se ji nič ne zgodi, ko v samoosami shizofreno blodi, da je najbolj preganjan novinar v RS, kateremu neobstoječi zombiji strežejo po njemu lastnem bednem življenju?

Je to mogoče tista zgaga, ki ji kot udbaškemu botru milanu kučanu samostojna RS ni bila, ni in nikoli ne bo intimna opcija?

Je to tista zgaga, ki se je v času osamosvojitvene vojne – kot nezanemarljiva količina enoumnih častilcev med/povojnih partizanskih klavcev skrivala po tujini in čakala a ne dočakala, da zločinska komunistična JLA porazi klene domoljubne/rodoljubne Slovenke/Slovence in njih otroke?

Je to mogoče tista zgaga, ki v shizofrenih blodnjah blodi, da je v RS v življenjski nevarnosti kot najbolj preganjanji družbeno politični delavec, ki časti med/povojne partizanske klavce?

Je to morebiti tista zgaga, ki ob družbooslovni izobrazbi običajnega sociopata/loga na Kardeljevi univerzi očita akademsko izobraženemu direktorju Policije uspešno zaključeno izobraževanje na Univerzi v Novi Gorici?

Je to morebiti tisti zgaga, ki prisega na pravno izobrazbo na državnih pravnih fakultetah, za katero je vsesplošno mednarodno uveljavljeni strokovno priznani pravnik g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič za časnik Večer v intervjuju »Če norci uporabljajo zakon« izjavil: »Pri nas pa vem za konkretne primere ljudi, ki so retardirani in so naredili pravno fakulteto, ker jih nihče ni vprašal, koliko je dva in dva.«

Je to morebiti tista zgaga, ki se je so/podpisala na udbaški seznam Foruma 571?

Je to morebiti tista zgaga, ki v njej lastni kognitivni prikrajšanosti zamenjuje zločinsko diktatorski enoumni udbovsko komunistični fašizem s koalicijsko vlado izvoljeno na demokratičnih volitvah?

Je to morebiti tista zgaga, ki v njej lastni intelektualni podhranjenosti razume pravno državo v času SRS, ko je enoumno oblastni udbaško komunistični fašizem sistematično kršil človekove pravice vsem drugače mislečim, vse na način, da je marsikaterega od slednjih dobesedno ubil, premnoge od njih pa pognal v tujino, če so hoteli preživeti?

Je to morebiti tista zgaga, ki vidi/razume pravno državo v situaciji samo, ko vladajo levičarski kul-ci fašističnih udbašev z zanikrnim kučanom na čelu, ki so na področju RS v kontekstu negativne selekcije pokadrovali zanikrne udbaše po vsaki pori državne uprave v dobrih več kot 70 letih zadnjih 8o let?

Je to morebiti tista zgaga, ki poimenuje pravno državo kot tisto enoumno udbaško diktaturo, kar je bila SRS v času vladavine komunističnih/partizanskih klavcev?

Je to morebiti tista zgaga, ki današnjo še vedno s komunističnimi udbaši prestreljeno policijo zamenjuje za fašistično/politično komunistično milico, ki je delovala izključno v korist takratnim zanikrnim izbrancem udbaške oblasti?

   …

Da, to je tisti udbaško koruptiven, diktatorsko, fašistično enoumni zgaga, tipični jugonostalgični necivilizacijsko primitivni podpornik kučanove poulične drhali, ki žvižga med igranjem Prešernove Zdravljice oz. himne samostojne RS in podpornik taiste udbaške drhali, ki kot lačne prasice kruli v minuti molka v čast padlim za samostojno demokratično RS!

Še enkrat toliko se je potrdilo delovanje zanikrnih kognitivno prikrajšanih intelektualno podhranjenih udbaških medijskih ubijalcev, ki z njim lastnim udbaškim govnom mažejo in mentalno ponižujejo podobe njim neljubih drugače razmišljajočih so/državljanov RS, vse v njim lastnem udbaškem modus operandi, ko se javno derejo ‘držite tatu’, pri tem pa si v zakulisju bašejo v žepe ‘milijončke’ iz davkoplačevalskega proračuna RS…

 Trdno sem prepričan, da je že davno tega prekoračena meja, ko bi morali tozadevno udbaško drhal lustrirati in med njimi mnoge pritepene jugonostalgike (ki dnevno delujejo v škodo interesom samostojne demokratične RS) pognati nazaj preko Kolpe, naj tam žvižgajo in krulijo v njej lastnem enoumnem udbaškem govnu kolikor in kadarkoli hočejo…

Saj ni res, pa je…

Franc Trunk, Portorož, Veteran vojne za Slovenijo

Sorodne vsebine