9.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Prejeli smo odprto pismo, v katerem državljani Slovenije Šarca pozivajo k rešitvi urgentnih problemov

Prejeli smo odprto pismo, v katerem državljani Slovenije Šarca pozivajo k rešitvi urgentnih problemov. Objavljamo ga v celoti:

Marjan Šarec, predsednik Vlade RS in člani Vlade R Slovenije

Gregorčičeva 20-25

1000 Ljubljana

ZADEVA: Rešitev nekaterih urgentnih problemov,

 

Pred nastopom vlade ste se zelo potrudili, da ste prišli na oblast, ne da bi si državljani tega želeli. Sedaj, ko je potrebno reševati akutne težave, pa vam ne gre.

Vendar od vas pričakujemo in želimo, da rešite drugo os,  in s tem prihranite 200 miljonov EU. Lahko bi jih investirali v ADRIO. Saj ni dobre države brez uspešne letalske povezave. Tako bi zanamcem prihranili veliko najboljše rodovitne zemlje in poskrbeli za domačo proizvodnjo kmetijskih pridelkov, pa  še nobene hiše ne bi bilo potrebno porušiti. V zgodovino boste prišli  kot tisti, ki jih ne zanima rodovitna zemlja in skrb za rast in razvoj mladih, zdravih – pa same strokovnjake imate. Da se ne bo zgodilo, kot se je ob praznovanju priključitve Prekmurja, ko ste šele sedaj opazili, da so tam vasi, ki nimajo.

Vsako ministrstvo se je odpovedalo delu sredstev, torej naj za ta del naj kaj naredijo. Mladi in vsi ostali bodo hvaležni.

Predlagamo tudi Reporterju in Demokracijo, da objavijo povabilo, in preprečijo škodo, ki so jo naredili nekateri ministri.

PRIČAKUJEM ODGOVOR IN POZITIVNE UKREPE,

Viktorija Rehar

Društvo za promocijo in vzgojo za zdravje Slovenije

Hmeljarska 3, 3311o Žalec

Zadnje novice

Sorodne vsebine