6.4 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

(PREJELI SMO) Odličen nastop predsednika vlade Janeza Janše v Strasbourgu

Piše: Frančiška Buttolo

Čestitam gospodu predsedniku vlade Janezu Janši za včerajšnji izjemen nastop v parlamentu Evropske unije. Gotovo je bil za večino prepričljiv.

Nekaterih najvišjih politikov v ES pa ne morem razumeti. Kritizirano Rusijo in Belorusijo, obenem pa v nekaterih državah ES slepo podpirajo prav takšno sodstvo in javno obveščanje, kakršna sta v Rusiji in Belorusiji.

To naše, slovensko sodstvo je je namreč izvajalo – in še izvaja – grde pritiske na najuglednejše in najbolj zaslužne posameznike za  slovensko osamosvojitev in demokracijo. Samo zato, ker komunisti  niso želeli niti samostojne niti demokratične Slovenije. Zdaj pa hočejo pa prav  komunistično sodstvo in prav takšno mediji postati  vest Evrope, ki bo Slovenijo rešila socialističnih totalitarnih političnih razmer pod vlado, ki jo vodo predsednik Janša. In

Gotovo pa je v zadnjih sto letih gospod Janša edini politik, ki je v veliki meri kos takšnim – se bom kar oprijela  povsem ustreznega izraza gospoda ministra Hojsa – političnim svinjarijam, doma in v ES

Da o tem, kako vseeno je večini na levici, doma in v ES, ki  nekaterim  tudi v sredinskih in desnih strankah, kaj bo prinesel jesenski val epidemije, če se ne bomo skoraj vsi cepili. S svojo indiferentnostjo mediji številne celo odvračajo od cepljenja. Ker si želijo, da bi zaradi prehude epidemije umrlo tako veliko število ljudi, da padla vlada.

Zelo krvavo se gredo ti ljudje svojo socialistično revolucijo.

Prijazen pozdrav,

Frančiška Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine