9.9 C
Ljubljana
sobota, 25 maja, 2024

(PISMO BRALKE) O Golobovih depolitiziranih novinarjih na RTVS

Piše: Frančiška Buttolo

Danes (16. 4. 2024)  ob  16. 33 sem na radiu prvem slišala, po koncu debate o domovih za stare,  nekaj prav grozljivega,  da namreč v Sloveniji, če bo šlo tako naprej, kmalu ne bomo imeli več javne oskrbe oziroma  domov za stare. To je bilo povedano tako hladnokrvno,  kot da  bi kdo rekel: “Če  bo še tako vroče, se maja ne bomo več mogli smučati.” 

Takšen ton depolitiziranih novinarjev Golobove vlade poslušalcu nehote nakazuje, da gre pri ukinjanju javne oskrbe za starejše, podobno kot pri ukinjanju javnega zdravstva, še posebno za stare (z uvedbo – za starejše že skoraj obvezne – evtanazije), za dvoje najpomembnejših projektov sedanje – skrajno komunistične – vlade.

Takšen – hladnokrvni, že prav  aroganten – ton depolitiziranih novinarjev, kot smo ga bili deležni poslušalci današnje oddaje o propadanju oskrbe za starejše, pa je očitno rezultat tiste dodane vrednosti, s katero je bruseljska trda roka gospe Jourove še dodatno okrepila RTVS ob svojem obisku na slovenskem ustavnem sodišču.

Očitno je tudi, da je levi del vrha EU  zadolžen za  izbris vsaj polovice prebivalstva EU oziroma na Zahodu sploh. Tega ne namerava storiti  le s poboji starčkov, stark in hudih invalidov, temveč tudi z množičnimi splavi zarodkov in otrok, pa s spodbujanjem rabe halucigenih mamil (da si  narkomani ne bi ustvarjali družin), predvsem pa z legibitro ali rezanjem in spreminjanjem  spolovil  vsaj vsakih par let. Takšni načrti levega dela birokracije EU, skupaj z njenim obveznim sprejemom  milijonov,  večinoma  muslimanskih,   migrantov, vse  to skupaj bo gotovo spremenilo EU.  Vsaj tako verjame – in zato tudi plačuje leve zahodne politike –  nekaj Zahodu smrtno sovražnih velesil. Ali pa bo ta –  ne ravno pametna, vsekakor pa bogata –  podkupljiva   bruseljska birokracija, navsezadnje  zakuhala kako voojno  morda celo tretjo svetovno. Prepričana sem,  da depolitizirani  Golobovi  novinarji vse to še predobro vedo, a jim vsestransko “paše”. Finančno, poklicno in etično – ker je pac takšna sedanja marksistična multikulturna globalistična etika.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine